Ще ви купят и продадат! Ето ги най-изтънчените манипулатори в зодиака

Има пет зодии, които са толкова изтънчени манипулатори, че могат да ви купят и продадат. Астролозите определиха кои са те и посъветваха да бъдем внимателни с тях.

Телец

Той напълно открито манипулира хората, особено близките му, преминавайки към официално изнудване: те заплашват, притискат и ви карат да се чувствате виновни. Но Телецът не действа зад гърба на никого.

Близнаци

„Всичко за забавлението!“ – с това мото представителите на този знак преминават през живота. Те ще „играят“ с вас просто така, защото това предизвиква интереса на Близнаците. Като правило те не „дърпат“ струните за дълго. Както с всичко останало, бързо се отегчават и от това.

Дева

Девите „контролират“ със своето вечно оръжие – критиката. Те са в състояние да доведат всеки до припадък със своето заяждане. Ще направите всичко, само за да спрат да ви хокат.

Скорпион

Тези индивиди са много хитри. Първо, те ще изучат всичките ви слабости и недостатъци, може би ще се преструват на състрадателен приятел, а след това ще използват тази информация за свои собствени цели. Скорпионите ще ви вкарат в такава ситуация, че просто нямате друг избор, освен да им се подчинявате.

Риби

Най-хитрите и безсрамни манипулатори са представители на зодия Риби. Те знаят как да създават впечатление на такива нежни незабравки и няма да очаквате нищо лошо от тях. Но, в точния момент, те толкова компетентно ще намекнат за тяхната „молба“, че някой ще побърза да я изпълни без колебание

Previous post Тези евтини предмети носят лоша енергия в живота ви
Next post Не е Таня! Сашо Кадиев показа жената на живота си…