Юксел Кадриев написа книга със секс поезия

Новинарят Юксел Кадриев е най-новата звезда на поетичния небосклон. Водещият от Би Ти Ви вече издаде първата си стихосбирка, вдъхновена и посветена на новата жена до него, чиято самоличност той упорито пази в тайна. Мистериозната дама била муза на Кадриев, който всъщност започнал да твори в рими още в ранна детска възраст, споделя самият той. Връзката им е повече от сериозна и двамата дори са сключили тайно брак, а от няколко месеца насам Юки носи и брачна халка на ръката си.

Първоначално творбите си водещият на новините споделяше единствено в социалните си мрежи. После набрал кураж да ги събере в книга, която е под редакцията на големия поет, певец и композитор Михаил Белчев. Любовната лирика на Кадриев е посветена най-вече на настоящата му любима, а стиховете му на места преминават отвъд границата на еротиката. В тях той откровено заявява сексуалните си пориви към половинката си и изнася пикантни подробности: „Сърцето ми надбягва се в полуда с ръцете ти по моите гърди!“, „И ще стенеш дълго под ръцете и очите ми“. Противно на очакванията, че ще излее душата си и любовните мъки, които го съпътстваха дълги години, Кадриев явно ги е надживял.

Преди да срещне настоящата си муза, той имаше серия от разочарования в личен план. Мина през скандален развод с първата си съпруга и майка на дъщеря му – оперната певица Бонка. След това бе лудо влюбен в красивата варненка Диди Янкова, която почина едва на 52 години, покосена от скоротечен рак. Смъртта ѝ хвърли Юксел в тежка депресия, от която се съвзел благодарение на белия лист и новата си половинка.

Ще завали отново… И тогава
ще оставя косата ти да натежи от сняг,
за да може устните ми да те топлят,
а ти да ме привличаш с бяг!

И ще бягаш мокра – не от сняг!
Заради устните ми, с шепот свят,
ще постилаш топлото си тяло,
а аз ще бъда твойто одеяло!

Ти си мислиш, че на този свят
любов не може да те стигне?
Истина, но не без сняг!

Ти си мислиш, че в снега и аз
вървя пеша и ще забравя?
Ти знаеш кой съм! Знам и аз!

***

Ще целувам жадно
сочните ти устни.
И ще пия дълго
от сърцето във гърдите ти.

Ще шепна нежни
думи за душите ни.
И ще стенеш дълго
под ръцете и очите ми.

Ще извиваш страстно
нежното си тяло с мен.
Ще жадуваш дълго
нежните ми устни.

И ще искаш още дълго
да те галя властно.
3а да мога да отпивам
от душата ти прекрасна!

Previous post Конкурсът Мис Силикон се завръща!
Next post Цитиридис се ядоса: Аз ще отслабна, но вие ще си останете тъпи!