Юксел Кадриев: Пръстенът на ръката ми не е брачна халка

„Няма нищо лошо мъжете да плачат. Плачът е единствената ни възможност да разтоварим душата си, когато не сме щастливи. Човек плаче не защото е слаб, а защото твърде дълго време е бил силен. Както съм написал в едно от стихотворенията си: „Не се страхувай да плачеш. Плачът измива душата. Не се страхувай да плачеш. Плачът е дар за избрани“, казва Юксел Кадриев.

В лично интервю водещият bTV Новините в откровено интервю говори за работата, колегите, стиховете, жените и семейството си, пише Hotnews.bg

„Не, няма халка на ръката ми“, отговаря Юксел за първи път. За първи, защото този въпрос никой журналист не му е задавал въпреки дописките в разни медии, че се е оженил.

„На ръката ми има пръстен. Не всеки пръстен е брачна халка – смее се той. – Освен това съм православен християнин и ако беше халка, щеше да е на дясната ми ръка. Жалко, ако хората се подвеждат по измислиците на т.нар. жълта преса“.

За партньорката си в bTV Новините Виктория Петрова казва, че той има лукса да работи с най-добре образования журналист в българския ефир.

„Много добре се сработихме и обменът на енергия не е само между нас двамата, а между нас и зрителите“, смята Юксел. Признава, че е отгледал дъщеря си с неоценимата помощ на родителите си – Габи е вече голяма. Не се оценява като ревнив татко, не дебне с пушка на балкона.

Previous post Певицата Саня Алекса намери любовта
Next post Актьорът Тончо Токмакчиев се подложи на операция