Яна и Петко в семейна идилия на морето

Една от най-популярните двойки у нас – Яна и Петко Димитрови наскоро заведоха двамата си синове Ян и Доминик на почивка извън България.

Макар да запази в тайна къде точно се намират, преди ден шампионката по латино танци все пак сподели с последователите си в социалните мрежи миг от техния престой в чужбина, пише life.dir.bg. Вчера тя публикува снимка с тримата най-важни мъже в живота ѝ, на която се вижда как се забавляват в тюркоазените води на морето. На кадъра се вижда колко много са пораснали наследниците на двойката, единия от които е на 7-годишна възраст, а другият ще навърши 5 г. през октомври.

Бившата участничка в риалити предаването „VIP Brother“ обаче зарадва почитателите си и със самостоятелни кадри, на които позира пред фотографския обектив по бански костюми, разкриващи стегната ѝ фигура. Освен това тя доказа, че все още е в добра форма, като за целта качи изображение, на което прави шпагат в плитчините. Може да се каже, че топлите месеци определено бяха благосклонни към двойката, която на няколко пъти успя да отскочи до морето, отдавайки се на отдих от забързаното ежедневие в столицата.

От седмици наред в акаунта на блондинката във виртуалното пространство се появяват постове, от които струи лятно настроение. В някои от тях със съпруга ѝ плават с лодка, на други се припичат под слънчевите лъчи, а на трети се просто се наслаждават на климата с чаша студена напитка в ръка.

Previous post Актрисата Даяна Ханджиева се върна във „Фермата“
Next post Гала, Халваджиян и Рачков почиват заедно в Италия