Яна Маринова побесня заради хейтъри

Свидетели на бесен скандал между Яна Маринова и хейтър в социалните мрежи станаха нейни последователи. Актрисата бе брутално нападната от човек, който явно много се интересува от нейната особа, след като си е направил труда да следи всичко случващо се около личния и професионалния ѝ живот.

Красивата Яна не му остана длъжна и отвърна още по-остро и от хейтъра, който се опита да я уязви. За разлика от голяма част от родните звезди, Яна остави грозните коментари и не ги изтри, както биха направили колежките ѝ.

Актрисата пусна реклама за предстоящото представление „Куци ангели“ и наред с позитивните коментари Яна получи и мощен хейт и грозни обиди. „Бъди красива и мълчи“ ѝ заповяда един от коментиращите статуса на Маринова.

На всички ни е ясно с какъв темперамент е Яна и че не търпи да ѝ се казва какво да прави. И съвсем естествено последва експлозия от думи. „Ще бъда красива или грозна, когато и ако поискам. Също мога да бъда и зла. Особено, когато някой си въобразява, че може да ми казва какво да правя“, изригна Яна, съобщи Шоу Блиц.

Представлението ѝ „Куци ангели“ ще се играе на 28.12 и 13.01 в Театър Възраждане.

Previous post Джизъса отпразнува 40-годишния си рожден ден с чалга парти
Next post Зара от „Биг Брадър“ с коронавирус след почивка в Бали