Яна Маринова разплака с изповед за насилие, алкохолизъм и бедност

Разтърсваща изповед направи Яна Маринова, може би най-търсената актриса, живееща в България. Секси дамата снима само хитове, а напоследък проби и в Северна Македония.

„Имах трудно детство. А в младежките си години бях жертва на домашно насилие с гаджето и това ме накара бързо да порасна.

Сега правя филм с работно заглавие „Абсолютно доверие“, който е свързан точно с това. Ще бъде толкова атрактивен, колкото „Диви и щастливи“ и „Привличане“. В него разказвам, че домашното насилие е причинено точно от жертвата, защото не може да се остави някой друг да контролира живота й.“

Това сподели актрисата Яна Маринова, която съвсем скоро ще представи пред обществеността лентата си, писа „България Днес“.

„Много често самите ние провокираме да ни се случват неприятности с незнанието и страха си. Моята майка, която беше разкошен човек, ме спираше от училище, а тя беше филолог човек, и когато нямахме пари за ядене, грабвахме торбите и при баба и дядо в Рила. Там не плащахме сметки и беше по-лесно.

Малко известно е, че съм потомка на архитекта на Рилския манастир Алекси Рилец, който три пъти връща блясъка на светата обител. Едно от неговите деца – Димитър Рилец, е основател на първото килийно училище в село Рила. Той е бил и личен приятел на Неофит Рилски. Та и аз дълго време учих в училището в Рила“, обяснява Яна.

По-късно, когато баща й – син на дипломат, се разделя с майка й, родителката й започва да пие, взима хапчета и се налага Яна бързо да порасне, за да се грижи за себе си и баба си. „Фактически ние 30 години се опитвахме да се борим и спасяваме майка ми. Накрая тя се предаде“, тъжна е днес Яна.

С днешна дата като родител Маринова се старае нищо да не липсва на 18-годишния й син Никола. „Той знае, че всяка минута трябва да е полезна и да е в търсене на това кой си и в какво си добър, за да може на твоето място брънката от веригата да е здрава. Това е за мен майчинството – да му дам всичките си знания, без наставления“, смята Маринова.

Previous post Мръсните тайни на Алекс и Дани лъснаха в клип
Next post Сърчаджиева с разтърсваща изповед: На нова година дъщеря ни плака за Иван