Яни, който стана пети на „Звезде гранда“: Знаех, че ще отпадна от финала

Певецът Яни Янков, който достойно представи страната ни в сръбското музикално шоу „Звезде гранда“, призна, че е знаел, че няма да стане победител в надпреварата.

„Аз знаех, че ще отпадна от финала, защото сам си давах сметка, е конкурентите от Северна Македония са по-добри от мен“, споделя перничанинът, цитиран от „България днес“. Той си тръгна буквално на крачка преди големия финал в 17-ия сезон на най-голямото балканско музикално шоу, оставайки на престижното пето място.

В тройката на финала останаха Андрияна Петрушовска от Северна Македония, Мики Секуловски също от Северна Македония, и Шейла Зонич. На първо място след гласуване зрителите поставиха Шейла Зонич. Тя спечели голямата награда – чисто нова кола и покриване на всичките й разходи по продуциране, филмиране и маркетингово промотиране на нейна песен, както и договор за участия на редица музикални сцени.

„За мен е чест, че стигнах дотук в този изключително труден и професионален формат“, каза Яни Янков. Той получи подкрепата на хиляди българи, като според информацията, мнозина са минали през граничните КПП-та на границата ни със Сърбия, само, за да могат да гласуват за перничанина.

Янков благодари в социалните мрежи за подкрепата, като отчете своя успех, въпреки че от нашата страна не можеше да се гласува.

„Обичам ви, ще се видим скоро в България“, каза Яни Янков във видео обръщение в социалните мрежи.