Ясни признаци, че мъжът е влюбен, но се опитва да го скрие от вас

Изследванията показват, че осъществяването на зрителен контакт с друг човек за минимум четири секунди може да означава, че изпитвате привързаност. Някои мъже се опитват да скрият чувствата си, но има начини, по които да ги „разобличите“. Как да разберете дали един мъж е влюбен във вас? Ето 10 сигнала, които го издават.

Как говори мъжът, който крие любовта си?

Как да разберете дали мъжът, с когото говорите, се опитва да скрие истинските си чувства? Когато знаете какво да търсите, можете лесно да видите сигналите, които ще ви помогнат да декодирате намеренията му.

Той се опитва да ви впечатли

Ако имате нужда от него, той със сигурност ще се притече на помощ. Проблеми в работата, проблем с капещ кран? Влюбеният мъж ще иска да се докаже и да ви впечатли.

Той никога няма да откаже поканата ви

Той ще промени графика си, само за да намери време за вас. Дори и да е зает, със сигурност ще предложи друга дата или ще измисли нещо, така че да ви види или чуе. Знаете, че винаги може да разчитате на него, дори когато го търсите по незначителен въпрос. Понякога тези малки неща са и най-очевидните сигнали, че сте наистина важни за него.

Не говори за други жени

Понякога може да изглежда, че в живота му няма никой друг освен вас, защото той не говори за други жени, освен ако вие не го попитате сами. Дори и да ви говори за друга, винаги ще подчертава, че тя е просто приятелка, която не е важна в живота му.

Винаги е близо до вас

Не само преносно, но и буквално. Докато ви говори, гласът му несъзнателно се понижава и тялото му се навежда към вас. Той случайно докосва рамото ви, нежно отмята косата от лицето ви, премахва някаква несъществуваща троха от дрехите ви. Това е чудесна възможност да разбере как реагирате на докосването му. Ако се отдръпнете, той също ще го направи. Но ако не направите нищо или случайно докоснете ръката му, можете да го насърчите да направи движение.

Той си прави шеги с другите мъже, които присъстват в живота ви

Държи да ви убеди, че той е най-добрият мъж, когото сте срещали в живота си, затова често се шегува с мъжете, които споменавате. Обърнете внимание обаче как прави това. Ако са невинни закачки, тогава е очевидно – той иска да ви откаже от тях, но се опитва да го направи по игрив и нежен начин.

Ако шегите му са обидни и се чувствате неудобно, може да си имате работа с токсичен човек, с когото не искате да влезете във връзка.

Той ще иска да се увери, че знаете, че е необвързан

Той често ще ви споменава, че търси специална жена и ще ви „хвърля“ един от специалните си погледи. Той ще се шегува колко е самотен и ще ви напомня, че само вие имате значение в живота му.

Мъжът крие влюбването си, но езикът на тялото му разкрива истинските му чувства

Психолозите посочват, че езикът на тялото може да ви каже най-много за чувствата, които другият ви предизвиква. Когато действаме под въздействието на емоции и още повече, когато се опитваме да скрием влюбването си, ни е трудно да контролираме езика на тялото си. Невербалната комуникация е един от най-важните елементи на езика на любовта.

Влюбен във вас мъж ще се опита да седне в близост и да постави определени неща – например, телефон, във вашето пространство, за да се доближите още повече. По време на разговора ще се фокусира само върху вас и ще ви гледа напрегнато в очите. Позата му ще бъде отворена и тялото му ще бъде обърнато към вас.

Той ще е странно мълчалив, когато започнете да говорите за друг мъж

Ако забележи, че често говорите за другите, той определено ще се затвори в себе си. Никога няма да ви помоли да спрете да разказвате за другите, нито ще разкрие, че има проблем с това, че някой специален се появява в живота ви. Със сигурност обаче ще забележите промяна в поведението му, защото той ще се чуди как е успял да пропусне шанса си с вас.

Можете да направите малък тест и да започнете да му разказвате за мъж, когото сте срещнали наскоро и който го намира за достатъчно интересен, че бихте искали да го срещнете отново. Ако настроението му веднага се развали или той се опита да смени темата възможно най-бързо, почти можете да сте сигурни, че нещо се случва. Не правете това обаче в ситуация, в която не искате да промените отношенията си в нещо по-сериозно, защото подобно поведение само ще подкопае доверието му и ще го притесни, пише Хепи Уоман.

Леко е нервен във ваше присъствие

Ако постоянно си оправя прическата във ваше присъствие или си играе с копче на ризата, може да подозирате, че странното му поведение може да има нещо общо с вас. Сигурно иска да ви каже нещо важно, но нещо го спира да го направи.

Оттук-насетне всичко зависи от вас. Сигналите са ясни – този мъж ви обожава, въпросът е вие какво искате.

Previous post Мъжете от тези зодии са готови на всичко за любимата жена
Next post Парис Хилтън издирва изчезналото си куче с помощта на частен детектив