Яхнали метлата: Вижте непоносимите черти на всяка зодия

Всеки знак от зодиака носи своите характерни черти на характера. Така например, Близнаците са известни като ярки и уверени в себе си личности, а Лъвовете често демонстрират нарцисизъм. И макар всяка зодия да има определен характер, чертите на всички се проявяват по различен начин.

Вашите недостатъци, от които никога няма да се отървете само защото звездите са съвпаднали по определен начин.

Овен
Това не е изненада за никого: Овните живеят със страст, но понякога стават много раздразнителни и темпераментът им се проявява много по-силно, отколкото биха искали. За щастие на представителите на този знак им минава бързо и избликът на гняв се заменя с милост. Овните са особено строги в работата си. С тях е трудно да се взаимодейства, ако са на ръководна позиция. Това са сериозни и безкомпромисни шефове, които изграждат собствена работна система, в която никой не получава индулгенции.

Телец
Телецът обича, когато нещата им принадлежат на тях и единствено на тях. Например преди да си купят нещо, те се оглеждат внимателно и дори педантично – това се случва не само с вещите, но е валидно и за отношенията им с хората. И когато Телецът не е доволен от нещо, той ще го декларира възможно най-силно (и често обидно). Телците показват своят наприязън твърде директно, дори в ситуация, в която това абсолютно не е необходимо да се прави. Затова и мнозина отбелязват тяхната нетактичност в общуването.

Близнаци
Мъж влиза в стаята и веднага очарова всички наоколо? Не се съмнявайте: той определено е Близнаци. Те заразяват със забавление и леко отношение към живота и буквално карат хората да ги следват. Освен това те не могат изобщо да се борят със себе си и ще отидат на шумно парти, дори ако трябва да станат за работа в 5 сутринта – Близнакът никога не може да си откаже удоволствието. За тях е важно околните да говорят по техен адрес изключително положително и не могат да се примирят когато това не се случва.

Рак
Те са най-семейните и домашни хора, които се радват на спокойствието и уюта на дома. Но от време на време тихата домашна вечер се превръща в скука за тях и те се уморяват от безинтересния живот без емоции. Освен това са твърде сантиментални хора и постоянно притесняват другите със своите оплаквания, потискане на истинските емоции и чувства.

Лъв
Хората, родени през август, са уверени, самодостатъчни и често използват лидерските си умения. Но, понякога това придобива твърде голям мащаб и самодостатъчността се развива в прекомерна любов към себе си и дори гордост. Често Лъвовете не признават собствените си грешки и не знаят как да поискат прошка. Това е резултат от техния нарцисизъм.

Дева
В света на Девите всичко си има място и цел. Хората от тази зодия са просто суперзвезди на реда и сигурността, което понякога им пречи. Често те си мислят, че има само един начин да го направят и нищо друго и не виждат по-лесни и приятни начини за решаване на проблемите. Девите налагат своите мнения на другите и се опитват да напаснат всеки според собствените си стандарти. Безкомпромисността е техният отличителен белег.

Везни
Везните обичат обществото и всякакви социални дейности, но в същото време са много уморени. След дълъг ден на работа или дори вечер в голяма компания, Везните се връщат у дома шокирани и разтревожени и за да се върнат в обичайното си коловоз, трябва да са сами. Те постоянно се притесняват какво ще си помислят другите за тях. Не знаят каква стратегия да следват, за да угодят на всички, поради което Везните често се затрудняват да функционират в големи компании.

Скорпион
Добре дошли в света на Скорпионите, които лесно се вдъхновяват от всичко. Те са доволни от слънчевото време, новата песен от любимия им изпълнител, красиво момиче, което са срещнали на пътя … Но, дъждът или лошата закуска могат да ги разстроят не по-малко. Скорпионите твърде често проектират лошото си настроение върху околните. По принцип е по-добре да не се обръщате към тях, когато не са в настроение, защото никога не можете да познаете в кой момент вашата намеса ще ги доведе до точката на кипене.

Стрелец
Представителите на този знак много (а може би дори твърде) често се чувстват не на място. И ако някои се крият зад самочувствието си, тогава Стрелец дори не се опитва да маскира колко глупаво се чувства. Вярно е, че въпреки това те често знаят как да победят това и любезно да разсмеят хората около тях. Стрелците постоянно изпадат в нелепи ситуации, от които рядко се измъкват сами. И най-важното – не се учат нито от своите, нито от чуждите грешки.

Козирог
Козирозите искат да бъдат най-добрите и ще направят всичко, за да могат другите да видят какви отличници са. Това ги принуждава да бъдат в движение през цялото време и да намират мотивация в по-успешна среда, но в същото време често плаши близките си. Козирозите отделят твърде много време за работа, без да обръщат внимание на живота около тях. Това им пречи да поддържат тесни взаимоотношения с другите, а близките хора разглеждат такова поведение като безразличие.

Водолей
Водолеите са много умни, което малко им разваля живота, защото са неимоверно раздразнени от хора, които са съвсем мъничко по-глупави от тях. А незнанието за елементарни неща или забравата ги водят до невероятен гняв, който е просто невъзможно да се овладее. Представителите на този знак често се чувстват превъзхождащи другите. Те са многостранни личности: изглежда, че разбирането би се вписало точно тук, но, за съжаление, Водолеите не са надарени с това качество.

Риби
Рибите са най-големите мечтатели. Сякаш има контакт между тях и цялата вселена, а самата енергия на планетата им помага да намерят хармония в себе си. Те чувстват мир в себе си и мразят конфликтите. Ако имате разправии с Риби, бъдете сигурни, че те няма да ви пуснат, докато не подобрят отношенията ви. Но, са и твърде лековерни хора, пише flashnews.com.