10 женски грешки, които развалят секса

Дори и най-атрактивната жена може да направи такива грешки по време на секс, които да развалят отношенията с любимия ѝ мъж.

Еднообразните пози
Веднъж разбрали, че позицията „жената отгоре“ е най-бързият начин за оргазъм, много жени в продължение на години не променят сексуалния си навик. Това е типична грешка в секса. Всеки път по едно и също време, по всяко време на деня и нощта, вие сте „на кон“. Разбира се, но за мъжът до вас може би вече е скучно за смърт. Време е да промените позите си по време на секс, пише trafficnews.bg.

Секс по график
Не, понеделник е тежък ден. Днес не можете да прекалявате с физическо натоварване. Вечерта имате групова йога, а във вторник ставате рано. Може би сряда? Не… в сряда имате корпоративна вечеря. И в петък не става, тъй като обикновено идват роднини. Вие не можете да си позволите такива неща. Не правете графици, когато става дума за любов.

Липса на инициатива
Сексът е за мъжете. Ако пожелае, нека поеме инициативата. Забравете за това. Щом имате желание, не чакайте – бъдете игриви.

Имитация на оргазъм
Да, възлюбени, можете да го направите само за три минути! Какво хубав човек, какъв жребец! Да говорим честно: за толкова време, никоя жена, ако не е имала гореща предварителна любовна игра, не може да получи оргазъм. И да мами човека до себе си не си заслужава. Защото той все някога ще разбере и за него ще е ужасно откровение, че сте жена, която се нуждае от време. И умел любовник.

Твърде много романтика
Да, секс на плажа под звездите и дори с розови листенца – това е невероятно романтично. Но ако се опитате да създадете романтична аура във вашата спалня всяка нощ – това е невероятно досадно. Не можете да ядете суши и тестени изделия завинаги, нали? Човекът до вас не може постоянно пали свещи с леки аромати, да включва същата мелодия, само и само да не се съмнявате в неговите искрени чувства и желания. Понякога просто се нуждаете от секс, без много подготовка. Отпуснете се и си го позволете.

Постоянно говорене
„Какво ще правиш, ако изведнъж умра?“ – един от любимите въпроси на жените. Въобще жените обичат да говорят, дори когато току-що са правили секс – за живота, за бъдещите деца, за пътуванията до майките им за уикенда и предстоящия доклад. Но понякога е необходимо да уважите другия човек и просто да помълчите.

Несигурност
Вие сте в едно и също легло, но все още не сте сигурни в собствената си привлекателност? Отпуснете се, защото за него сте красива. Да, вие сте основното чудо на Вселената. В очите му със сигурност.

Преиграване
Става въпрос за двойките, които обичат секса и в стремежа си да добавят още и още изживявания, влизат в роли (като например – медицинска сестра и пациент), като повтарят непрекъснато ролите, в които влизат. Дори повтарящото се допълнително стимулиране на въображението и желанието може да убие секса.

Наказание „без секс“
Идва си по-късно, отколкото обикновено. Да, има и познат аромат от уиски. Къде е бил? Какво е правил? О, с приятели? Наистина, ли! Една позната ситуация. И все пак сексът е необходим не само за него, но и за вас. Не отказвайте секс, ако го желаете, само за да го накажете. Пазарните отношения в секса могат да убият всяко желание за секс.

Третият е излишен
Приятелите ви не трябва да знаят какво се случва в леглото. Особено, ако нямате най-добрият секс в живота ви. Говоренето на тема секс с приятелите, може да обърка малко мъжа до вас, създавайки невидими бариери и комплекси за него. Говоренето как сте го правили с бившия – също. Никой не иска да се сравнява, ако това сравнение не е в негова полза. Така че се опитайте да избегнете тези често срещани грешки на момичетата по време на секс.

Previous post В никакъв случай не се влюбвайте в тези мъже
Next post Клуни отказал $35 милиона за един работен ден, жена му не дава