10 техники да се почувствате секси веднага

Понякога имате само пет минути, за да минете от режим „работник“ или „мама“ в режим „секси тигрица“. Ето няколко предложения, с които бързо да се почувствате напълно неустоима за по-малко от 300 секунди:

1. Хванете гиричките
Тренировките с тежести са много подценявани от жените. Вдигането на тежести за няколко минути може да създаде прилив на тестостерон както при мъжете, така и при жените, което помага за увеличаване на сексуалното удоволствие! Не са ви нужни 15-килограмови гири! 2-3кг. стигат.

2. Яжте храни, които повишават нивата на допамин
Допаминът контролира центъра за награди и удоволствие в мозъка, така че яденето на храни, които повишават нивата на допамин, може да повиши либидото. Качествените източници на протеин са чудесен избор; Зеленият чай съдържа полифеноли, които могат да повишат либидото; Лютите чушки пък имат капсаицин, който също може да повлияе възбуждащо.

3. За да запалите огъня, угасете технологиите
Технологията около вас ви държи онлайн и винаги осведомени за новините, клюките, работните мейли и всичко останало… но ви пречи да присъствате в момента, в който искате да се възбудите.

4. Сложете юздата на стреса
Стресът може да бъде истински убиец на настроението. Бързи самоуспокояващи техники като дълбоко дишане, слушане на музика или водене на дневник действат успокояващо на ума. Освен това би било изключително полезно, ако като цяло положите усилия да поддържате по-положителна гледна точка над живота, за да намалите ефектите от стреса, който вгорчава всичко, което виждате, чувствате, мислите и правите.

5. Усмихнете се
Изследвания показват, че определени хормони на щастието се отделят в телата ни, когато се усмихваме и се смеем, дори наужким. Усмихнете се широко! Не само ще се чувствате страхотно и ще накарате очите ви да заблестят, но и ще привлечете хората в живота ви. Кой може да устои на щастливото, усмихнато лице?

6. Сложете любимия си аутфит
Един сигурен начин да се почувствате секси е като облечете това облекло, което ви кара да се чувствате абсолютен топ! Не е задължително да е стегната по кожата рокля или пола с дължина два пръста. Просто трябва да се чувствате страхотно, удобно и себе си! Когато се чувстваме добре в дрехите си, излъчваме удивително положително настроение, което силно възбужда противоположния пол!

7. Мислете за себе си само хубави неща
Когато мислим положителни, уверени мисли за себе си, ние държим главите си малко по-високо, усмихваме се по-често и се разхождаме, сякаш притежаваме света. Няма нищо по-секси от това да сме уверени в себе си – може да не сме най-добрите, но сме тук! Затворете и отворете очи и си представете, че се чувствате в безопасност и сигурна. Представете си или си спомнете любима фантазия, в която сте се чувствали енергични, секси и много самоуверени. Повтарянето на това упражнение няколко пъти на ден ще обучи вашия вътрешен „фармацевт“ да освобождава специалната смес от химикали и полови хормони, които ви позволяват да се чувствате секси и уверени!

8. Застанете пред огледалото и се вгледайте в собствените си очи
Свържете се чрез очите си с любовта в сърцето си и красивото същество, което сте.

9. Затворете и отворете очи и си представете, че се виждате на филмов екран
Проектирайте се в образа на главна героиня и усетете невероятното усещане да сте в настроение, секси и уверена. Вземете тази „картинка“ и я преместете в настоящето!

10. Затворете и отворете очи и си представете гледките, звуците, миризмите, вкусовете и докосванията, които ви възбуждат
На мозъкът му трябва съвсем малко, за да заработи на вълна секс. Дайте му малко първичност и махнете всичко излишно – работа, отговорности, притеснения.

Можете да комбинирате които от тези 10 техники пожелаете, за да се чувствате секси, горещи и готови за любов.

Previous post Вижте кои са четирите най-грижовни зодии
Next post Теодора от „Фермата“ се връща в България