100 кила се оженил, но само наполовина

Явор Янакиев, както е истинското име на изпълнителя, разказа, че се е оженил за дългогодишната си приятелка пред очите на Бога.

„Предложих ѝ в църквата в Аспарухово и се сгодихме“, сподели музикантът в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„За нас е много по-важно да се оженим първо пред Бог, подписа в общината е нещо допълнително, което предстои да направим“, разказа още 100 Кила и шеговито добави, че дори е изостанал на фона на неговите колеги, повечето от които вече имали дори внуци.

България обаче е светска държава и церемонията в църквата е напълно безполезна без подпис в гражданското, както за бъдещите имотни отношения на двамата, така и за други непредвидени случа и като съдебни. Откакто е с половинката си, феновете му забелязват положителната промяна в звездата.

Припомняме, че още в началото на връзката им тя успя да убеди Килата да стане веган, след като вече го бе вразумила да спре с шумните купони, наркотиците и алкохола, пише HotNews.bg. Той вече не говори каквото му падне, мери си приказките и действията, забелязват почитателите му.

Жената, която успя да промени мургавия хулиган на родния рап, се казва Олга Пейчева и е родом от Добрич. Двамата живеят на семейни начала от няколко години, а певецът ревностно пази половинката си от светлините на прожекторите и хорското любопитство. Оказва се, че половинката на Килата не е съвсем случайна, като дълго време е била секретарка на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука. Бащата на Олга също не е обикновен човек и доскоро заемал поста зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ.

Още в началото на връзката на Явор и Олга той сподели, че е открил жената на живота, си и разказа, че ѝ е благодарен за подкрепата, която му дава.

„Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива…“, споделя рапърът. Олга официално се появи пред камерите на представянето на автобиографията на 100 Кила „Свободен“.