19-годишен тийнейджър предложи брак 76-годишна жена

Казват, че истинската любов няма възраст. И тази двойка от Италия е доказателство за това. Наскоро 19-годишният Джузепе взриви мрежата, след като разкри, че е предложил брак на любимата си, която е на 76 години. Във видео, което е гледано над 16,1 милиона пъти в TikTok, младият мъж е паднал на коляно пред възрастната дама и страстно я целува.

76-годишната му възлюбена пък държи в ръка балони във формата на сърце. От текста към клипчето става ясно, че тийнейджърът ѝ е предложил брак. И дори показва и как изглежда годежния пръстен, пише The Sun, цитиран от Блиц.

Въпреки че е видно, че двамата се обичат безумно, интернет потребителите не одобряват връзката им. И се надпреварват да изтъкват истинските причини за аферата им.

Докато едни бързат да отбележат, че Джузепе е мъж под чехъл, други смятат, че младежът просто иска някой да му купи Sony PlayStation 5.

Трети пък предполагат, че 76-годишната дама на видеото е неговата баба или прабаба.

Младият мъж обаче отрича предположенията им и твърди, че е влюбен в старицата и наистина ще се жени за нея.

Разбира се, има и такива, които насърчават любовта на нестандартната двойка и горещо препоръчват на младежа да не обръща внимание на хейтърите и да следва сърцето си.