19-годишната дъщеря на Чарли Шийн заяви, че е „секс работничка“

19-годишната Сами Шийн, която е и най-голямата дъщеря на модела Денис Ричардс и актьора Чарли Шийн, наскоро се описа като „секс работничка“ във видеоклип в TikTok. Докато се подготвяше за нова порция снимки, Сами разказа на зрителите: „Вече си обръснах цялото тяло и си сложих лосион. Скоро започвам лазерна епилация, така че това ще бъде огромна промяна“.

След като клипът накара някои да се заинтересуват с какво точно си изкарва прехраната, тя поясни, че е модел на OnlyFans, пише NOVA.

„Занимавам се с OnlyFans вече почти цяла година и обичам работата си. Няма абсолютно нищо, което някой би могъл да каже, за да ме накара да си намеря друга работа в момента“, казва още тя, като допълва: „Аз не съм порнозвезда. Не се срещам с хората лично. Не се снимам в леглото, но и не осъждам момичетата, които снимат материали за възрастни“.

Сами стартира своя профил през юни 2022 г. и наскоро отпразнува едногодишния си юбилей в абонаментната платформа, която позволява на създателите да събират премиум такса за голи или частично голи снимки.

Денис Ричардс коментира решението на дъщеря си и тогава заяви пред Page Six: „Сами е на 18 години и това решение не се основава на това в чия къща живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверявам на нейната преценка, но тя сама прави своя избор.“

52-годишната майка на Сами, която е подкрепяла кариерата на дъщеря си в OnlyFans, само няколко дни по-късно сама се присъедини към сайта в знак на солидарност с първородната си дъщеря.

Междувременно Чарли Шийн обвини бившата си съпруга за избора на кариера на Сами.

Previous post Стюардеса съветва никога да не взимате този опасен предмет при полет
Next post „Ергенът“ Евгени обясни защо е избрал Валерия, а не Елена