21-годишна участничка блесна със знания при Билалов

21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли всички – и водещ, и публика, и зрители, с представянето си в предаването „Стани богат“. Знанията и разсъжденията на чаровното момиче бяха впечатляващи, пише blitz.bg.

Жанин, която е дете от българо-йеменски брак, стигна до 11-и въпрос за 10 000 лева. Но по-любопитното в случая е, че за разлика от мнозина, които гърмят жокери за елементарни въпроси, често и до 500 лева, тя отговори на първите девет въпроса без да ползва дори един жокер. В предаването Жанин, която се занимава с право и участва в състезания по дебати в различни държави, отговори на първите седем въпроса в играта, разчитайки напълно на своите знания, а в последващото издание снощи – направи това с още два въпроса.

Осмият бе „Какъв е надписът, който образуват специално засадените през 1981 г. дръвчета край русенското село Обретеница?“, на което тя посочи „1300 България“, а след това, въпреки че не знаеше конкретния отговор, тя пресметна колко синове е родила Шехерезада на цар Шахриар за 1001 нощи – трима. На десети въпрос тя отново направи солидни и логични разсъждения, но трябваше да използва жокер „Помощ от публиката“, с помощта на който посочи нов верен отговор – че от Невена Коканова, Мерилин Монро, София Лорен и Грета Гарбо именно Монро е родена през същата година, в която и кралица Елизабет II.

За съжаление, Жанин отпадна на 11-ия въпрос, който е за 10 000 лева. В него се питаше „Кое от животните не е било на борда на балона, издигнат от братя Монголфие на 19 септември 1783 г. Възможните отговори: Патица, Петел, Крава и Овца. И верният – Крава. Въпреки това Жанин си тръгна с 3000 лева – сумата, която избра за втора сигурна, и със сигурност остави отлични впечатления в зрителите. Остана ѝ и един жокер, който така и не използва – „Обади се на приятел“.

Previous post Откриха тайния град на тамплиерите с над 8 км подземни тунели
Next post Бивше „зайче“ на Playboy направила аборт от Хю Хефнър