24-годишна се сгоди за мъж, който може да й е дядо

24-годишната Кони Котън от Вирджиния се срещна с годеника си Хърб Дикерсън, на 68 години, в приют за бездомни в родния им град Шарлотсвил, където и двамата са част от програма за лечение на зависимости.

„Хората бяха шокирани, когато се обвързахме. Най-често срещаният коментар, който получавам, е, че съм с него само заради пари и мнозина казват, че Хърб е с мен само заради интимната връзка, защото съм много по-млада“, каза Кони.

Двамата заживяват заедно четири месеца, след като започва връзката им и се сгодяват миналата година, когато Кони отпразнува 18 месеца без алкохол.

„Семейството ми беше в шок в началото, те не бяха за тази връзка. Те се тревожеха за безопасността ми, но след време го приеха, защото видяха колко съм щастлива и че могат да му се доверят“, каза тя.

Кони посочва, че веднага е била привлечена от Хърб и връзката им се укрепила, защото борбата им за възстановяване от пристрастяване ги обединявала.

„И двамата преминавахме през едно и също нещо и това ме привлече. Той ми предложи брак миналата година, когато отпразнувах 18 месеца трезвеност. По принцип хората получават медал за това, но той дойде с пръстен. Когато се запознахме, веднага се почувствах привлечена от него и започнах да флиртувам с него, което много ме изненада. Започнахме да прекарваме все повече време заедно и след това нещата започнаха доста бързо“, каза Кони.

От своя страна Хърб заявява, че е бил изненадан. „Отначало не знаех какво да мисля. Беше странно да флиртуваме. Не знам какво я привлече, но тя беше доста решителна в действията си. Семейството ми смяташе, че тъй като тя беше твърде малка, тя иска само пари, но с течение на времето я приеха.“

Кони обаче признава, че се тревожи за бъдещето и непрекъснато се чуди колко време му остава на Хърб. Въпреки това тя е решена да се възползва максимално от това време.

Хърб посочва, че едно от предимствата на връзка с по-младото момиче е, че тя все още има желания и цели.

Previous post Ето през кой месец хората правят най-много секс
Next post 67-годишната Камелия Тодорова се хвали с уменията си в леглото