3 зодии обичат до гроб, вярността е всичко за тях

Всеки иска да бъде обичан и да дава обич. Единственото нещо по-хубаво от споделената любов, е това тя да остане вечна. Да, наистина съществува и има хора, които обичат до гроб. Те никога не биха изневерили на своите половинки и не биха ги наранили. До голяма степен за любовния ни живот решаваща роля имат звездите и зодиите. Представителите на следващите зодии не се влюбват лесно.

За сметка на това, ако спечелите любовта им, можете да бъдете сигурни, че имате верен приятел за цял живот.

Риби

Когато те харесват, не използват традиционни определения, като „Тя е сладка“ и т.н. Те наистина търсят нещо уникално в партньора си. Възхищават му се и дори са склонни да си представят бъдещите си отношения. Дори стигат по-далеч – фантазират си за брак, меден месец, деца. Дори тези фантазии да не се случат, рибите им се посвещават и са склонни да страдат дълго време по даден човек. Ако имате обаче такъв партньор, можете да бъдете сигурни, че наистина ви обича и държи на вас. Ще ви бъде верен до гроб, та и след това. Рибите са и много верни приятели, така че дори да нямате взаимоотношения, винаги можете да разчитате на тях.

Рак

Те също са повече по мечтите, отколкото да правят схеми и планове. Те са всеотдайни на любимата до себе си, но пък се притесняват да разкрият чувствата си от страх да не бъдат наранени. Нищо чудно да ви харесват от години, а вие да не подозирате за това. Много често те нямат смелостта да ви поканят на среща, но ви следят в социалните мрежи и знаят почти всичко за вас. Те са привърженици на платоничната любов. Могат да бъдат супер дълго влюбени във вас и дори да не разберете. Ако нещо им направи впечатление, това е завинаги.

Скорпион

Представителите на тази зодия трудно пускат някого да си отиде. Те са много емоционални, трудно преживяват разделите и са склонни да страдат с години. Ако са намерили нещо специално във вас, то са ви почувствали много близки. Те могат да проучват и да ви разпитват, без да разберете, като дори анализират ситуациите. Предпочитат да са с години сами, отколкото да са с грешния човек и да нямат толкова чувства към него. Като цяло, за да обикнат някого трябва да имат сериозна причина. Не могат да се влюбят просто така, но когато обичат, то е с цялото си сърце и не се предават лесно.

Previous post Сексолози помагат: Правилата за секс с нов партньор
Next post Меган ще пише за „болката от смъртта на принц Филип“