3 причини той да иска пауза от връзката ви

Може би ви се е случвало да имате връзка с мъж, всичко сякаш върви нормално, повече от добре. И в един момент, дори и съвсем неочаквано за вас, той ви казва, че има нужда от почивка. Когато партньорът има нужда от пауза в любовта помежду ви, това е разочароващо, шокиращо, нараняващо, пише az-jenata.bg. Всичко се случва с причина. Вижте 3 възможни, които да го карат да вземе решението да се разделите временно.

Страхува се от сериозен ангажимент

Когато търсим сериозно обвързване, ние жените се надяваме да попаднем на партньор, който да ни носи усещане за сигурност. Ето защо, на пръв поглед не звучи добре, когато той иска пауза във връзката. От друга страна, желанието му може да се дължи на това, че е израснал в неблагоприятна семейна среда, възможно е родителите му да са имали чести конфликти, да са преминали през развод. Може би трябва малко време, за да премисли добре нещата и да се върне по-уверен.

Не желае да има повече връзка с вас и не е задължително да има друга жена

Истина, която е трудна за разбиране и приемане. Много мъже предпочитат този начин на раздяла, вместо да бъдат напълно откровени с половинката си. За тях е по-лесно да се измъкнат без много драми и конфликти, избирайки като извинение нуждата да си почине от връзката. Помислете, ако наистина ви обича, дали би искал почивка?

Опитва се да не ви нарани

Всеки мъж слага край на връзката си по различен начин. Някои предпочитат да не бъдат откровени, за да не наранят жената до себе си. Имали са връзка и за тях е дошъл нейният край. Тогава предпочитат да кажат на жената това, което тя би искала да чуе, вместо нараняващата истина. За жалост, прикриването на истинската причина води до усложнения в дългосрочен план и не е услуга за партньорката.