3 типа жени, с които мъжете изневеряват най-много

Ако искате да предотвратите изневярата на любим човек, трябва да забележите навреме, че до него се е появила наистина опасна жена. Защото точно определени типове жени стават любовници.

В кошмарите си всяка жертва на изневяра обикновено вижда любовницата на съпруга си като красива, млада, с шикозен маникюр и перфектна фигура, нито грам целулит, облечена страхотно, печели много пари, умее да готви и никога не се повтаря. Тоест, перфектната жена, която дори и да не е перфектна, щом се нуждаеше от вашия мъж, със сигурност ще стане такава, пише Хепи Уоман бг.

Именно този образ е кошмарът на всяка съпруга. Но, скъпи дами, „коварната прелъстителка“ не е нищо по-различно от вас! Тя е същата жена, може би дори по-лоша от вас в много отношения. Тя не е перфектна, има и недостатъци. Тогава ще кажете: „Щом е така, какво е намерил толкова мъжът ми в нея?“

За да отговорим на този въпрос, трябва да се задълбаем в причините за мъжката изневяра. Оказва се, че за мъжа не е толкова важно коя ще бъде любовницата му, за него основното е самият факт на изневярата. Но все пак не трябва да пренебрегваме и факта, че най-често точно определен тип жени стават любовници, тоест, от тях трябва да се пазите най-много.

Примерната домакиня

Много жени преди всичко искат да бъдат безумно красиви и привлекателни. Именно с външния си вид те привличат мъжете, но всеки представител на силния пол винаги ще е на второ място за тях. На първо място са неща като грим, маникюр и срещи с приятелки. Разбира се, един мъж едва ли би бил доволен от тази ситуация, но той ще издържи, защото такава ярка и интересна жена трябва постоянно да бъде завладявана. А това е истински вълнуващо за него.

Мъжът е убеден, че ще се забавлява добре с нея, че няма никога няма да му е скучно. В същото време в подобна връзка той ще се чувства свободен човек, което несъмнено е плюс, ако все още не е готов за сериозни отношения и не си търси бъдеща съпруга.

А и когато му липсва на внимание не е толкова трудно да се намери нещо встрани. Ето защо една бляскава „кукла Барби“ би изпаднала в шок научавайки, че мъжът ѝ изневерява с обикновено изглеждащо, тихо момиче, което изобщо не знае как да се гримира и облича. Но в тази ситуация външният вид не е толкова важен за мъжа: той вече си има красавица вкъщи.

Пък и любовницата му обръща внимание, позволява му да се чувства на първо място, необходим и обичан. За него тя е просто начин да почеше егото си.

Но, внимание! Такава жена не е толкоз безобидна, колкото вероятно си мислите. Такива жени не са разглезени от мъжко внимание, което означава, че са готови да се борят за любовта си до последно.

Напълно възможно е именно тя, действайки подмолно и неусетно, да примами мъжа, уморен да е на второ място за вас. Тя ще демонстрира нон стоп възхищение от мъжките му качества. Въпреки това, подобна връзка едва ли ще продължи дълго: най-вероятно мъжът ще отиде отново да търси нещо друго, нещо по-интересно, когато това, което вече има, му омръзне напълно.

Колекционерката

От такава жена трябва наистина да се страхувате. Този тип любовници всъщност не се нуждаят от вашия мъж. Те искат да го използват веднъж или два пъти и с отегчен поглед ще го върнат обратно в прегръдките ви. Факт е, че колекционерката постоянно се нуждае от нови емоции, затова се забавлява, като съблазнява чужди мъже.

Тя ги колекционира и затова не избира един и същи тип мъже. Така че, ако този път жертвата ѝ е типичен ерген, следващия път ще избере примерен семеен мъж. За да съблазни всички, тя разработва индивидуален план и няма да се спре, докато не постигне целта си. Обикновено е млада и иска да вземе всичко от живота.

Тя не се нуждае от връзка и не го крие. Има нужда от постоянни победи над мъжките сърца – за доказателство, че е способна на много, че е желана и съблазнителна.

И веднага щом мъжът най-накрая ѝ обърне внимание, тя веднага преминава към друг обект. Само вашият избраник може наистина да се влюби, да си събере багажа и да ви предложи да си тръгнете, преди да разбере, че той е просто поредната победа на тази жена, от която, за жалост, тя вече не се нуждае.

Разбира се, изобщо не е необходимо да му прощавате подобно поведение.

Бизнес дамата

Не всички жени непременно се нуждаят от мъж, за да бъдат щастливи и да смятат живота си за успешен. Много предпочитат да се посветят изцяло на работата. Почти невъзможно е да се съчетаят кариера и семейство – рано или късно изборът все още трябва да бъде направен. Жените разбират това много добре и ако изберат кариера, отказват сериозни връзки и брак. Но това изобщо не означава, че те не могат да имат афера, само за да се забавляват и временно да се разсеят от проблемите на работа.

Следователно, в очите на женен мъж такива жени отначало изглеждат като идеални любовници. Ами да, в края на краищата те не се нуждаят от сериозна връзка, внимание и любов. Всичко, от което се нуждаят, са случайни срещи, за да си прекарат добре!

И щом получат всичко необходимо от мъжа, те му „бият дузпата“ и отново се концентрират върху работата си. До следващата среща. За мъжа връзката с бизнес дамата е почти идеална, защото той получава всичко, от което се нуждае – разнообразие. Но тя може бързо да се отегчи от него – без любов, без обожание. Всичко това наранява мъжката гордост, защото всеки представител на силния пол иска да е желан и боготворен. И тук, оказва се, бива просто използван.

Рано или късно той най-накрая ще се обиди и ще се върне при жена си, която, изглежда, все още го обича и цени. Или пък ще си намери по-интересна любовница.

Разбира се, абсолютно всяка жена може да се окаже любовница, особено ако не знае, че нейният избраник е женен или вече има връзка. Изброените по-горе типове обаче по правило се оказват онези жени, които един ден можете да намерите в леглото си, прегърнали любимия ви. Факт е, че на тях абсолютно не им пука дали един мъж е зает или не, те преследват собствените си цели и затова са най-опасните. Не забравяйте това!