30 г. по-късно Памела още изглежда зашеметяващо

30 години след като изигра незабравимата си роля в сериала „Спасители на плажа“ и остави траен отпечатък в мъжките фантазии, носейки червения бански костюм на плажните спасители от Малибу, Памела Андерсън се завърна със същата визия, пише „Телеграф“.

Русата сексбомба пусна своя снимка от брега на морето и обясни, че тя е от новата линия плажно облекло на марката „Франкис Бикинис“, на която Пам е модел, съобщава „Дейли Мейл“. На кадрите 55-годишната блондинка показва завидно тяло и стройна фигура, която не е се е променила през годините. Банският костюм е почти идентичен, с този, с който се превъплъщаваше в Си Джей Паркър в хитовото телевизионно шоу през 90-те.

В публикация в официалния си профилите си в социалните мрежи, Памела, пише: „Крайно време беше – бях толкова развълнувана да споделя това с вас“.

Наскоро Памела разкри, че е запазила един от прословутите червени бански, който е носила в продължение на 5 сезона в сериала.

Снимката с червения бански на бившия модел на Playboy е част от рекламната кампания – ода на дните ѝ в „Спасители на плажа“. Памела пуска малка колекция с Frankies Bikinis на 4 май, отдавайки почит на стила на 90-те.

„Винаги съм по бански. Носила съм съм всичко, така че съм доста добър познавач, когато става въпрос за бански костюми“, казва 55-годишната Андерсън пред Vogue.

Памела Андерсън отглежда синовете си в съседство с основателката на Frankies Bikini Франческа Айело, когато бизнесът ѝ прохожда. Младата Франческа е имала навика да показва моделите си на Андерсън още в зародиш.

В публикация в Instagram, популяризираща предстоящото пускане на пазара, Айело изрази обожанието си към единствената „Памела Кинг Андерсън“.

„Наистина дори не мога да намеря думи, за да изразя благодарността си към всички, които работиха по този проект. Да познаваш Пам, означава да я обичаш“, написа Айело. „Срещнахме се, когато бях дете в Малибу, където израснах със синовете ѝ. Тази колекция е отражение на всички неща, свързани с Памела и всички неща, свързани с райския залив.“

Червеният бански костюм, вдъхновен от „Спасители на плажа“, не е единственият открояващ се в предстоящата колекция от 22 модела.

„Всеки трябва да има бял бански“, твърди Андерсън. „Дори бях омъжена в бял бански. Всъщност бях омъжена така два пъти“, споделя актрисата, като насочва вниманието към още един от моделите – бял бански костюм от две части.

Previous post Папи Ханс разкри, че е написал албум от мъка и трудности
Next post Галена отново отменя участия – какво се случва с нея?