4 двойки зодии създават най-токсичните връзки

Токсичната връзка е доста широко понятие. Понякога тя може да е резултат от несъвместимост на характерите. И до голяма степен това се определя от знака на зодиака, под който сме родени. Ето кои зодии нямат шанса да създадат добра и щастлива връзка и защо.

Овен и Телец

За съжаление, няма да се получи. Тези зодии имат доста трудни характери – нервни са, често се карат и не умеят да се отпускат. Имат и проблеми с комуникацията. Ако възникне спор между тях, можем да очакваме, че той бързо ще прерасне в по-сериозен конфликт. И двете страни ще реагират с най-тежките си оръдия и няма да направят компромис. Упорито ще изчакват другата страна да се откаже – да поеме вината и да се извини. Това обаче никога няма да се случи. Ето защо и двамата ще нанасят нови и нови удари и по този начин ще се нараняват до безкрай.

Близнаци и Дева

Близнаци и Дева са друга токсична двойка. В началото на връзката всичко може да изглежда наред. С времето обаче ще става все по-ясно, че хората, родени под тези зодиакални знаци, не си пасват въобще и само си лазят по нервите. Девата е перфекционист. Тя е практична и добре организирана – винаги получава това, което иска. Освен това обича да планира. На нея ѝ е трудно да създаде добра и щастлива връзка с Близнаците, които живеят на принципа „все някак ще се получи“. Те са спокойни, спонтанни и понякога непредвидими. Търсят лудост, забавление и свобода. Романтичната връзка с мъж Дева може да им повлияе негативно.

Рак и Лъв

Казват, че противоположностите се привличат. Може би, но за съжаление не винаги се оказва така. Със сигурност не и между Рак и Лъв. Защо не са в състояние да създадат щастлива връзка? Ракът е доста сложна зодия. Той е много чувствителен, не обича самотата и често се пристрастява към партньора си. Има нужда от някой, който да се грижи за него – да го обгражда както с любов, така и с нежност. За съжаление, да живееш с Лъв, който е влюбен в себе си и прави всичко, за да привлече вниманието на другите хора, може да се окаже много трудно и разочароващо. Разбира се, това работи и в двете посоки. Лъвът може да създаде щастлива връзка само с човек, който ще му се възхищава и ще го мотивира да продължи. Едва ли ще е щастлив с Рака.

Скорпион и Риби

Скорпион и Риби принадлежат към водните знаци. И двете зодии са много емоционални. Въпреки това, начините, по които ежедневно показват емоциите си, се различават значително един от друг. И това ги прави токсични един за друг. Скорпионите говорят по-бързо, отколкото си мислят. Те не се интересуват как думите им ще се отразят на другия човек, а Рибите са много лесни за нараняване. Второ, жилещият е в състояние да смаже тихия си, чувствителен и доста интровертен партньор Риби. Сега нека погледнем отношенията им от другата страна. Според звездите, Скорпионът може да се чувства ограничен в отношенията си с Риби. Нещо повече, може да му липсват усещанията и лудостта, които са му необходими като въздуха. И в резултат на това и двата знака на зодиака могат бързо да се уморят един от друг, пише happy-woman.bg