4 зодии, които ще се справят дори на самотен остров

Приключенията не са за всеки, но има четири зодиакални знака, които биха се справили чудесно дори на безлюден остров.

Дева

Девите са самодостатъчни и привлечени от природата. Земните знаци са пълни с практическа информация, като например колко дълго хората могат да оцелеят без вода или кои червени плодове са вкусна закуска и кои са смъртоносни. Вниманието на Девата към детайлите сега не изглежда толкова глупаво, нали? Ефективните Деви ще отделят определени части от деня за събиране на миди, за култивиране на дъждовна вода и разгаряне на огън. Те винаги предвиждат какво може да се обърка и ще оцелеят заради това.

Скорпион

Скорпионите са заинтригувани от тъмните, трансформиращи се периоди в съществуването. Скорпионите са родени за оцеляване, така че те ще се чувстват по-подготвени да се защитят в сценарий на бедствие. Те няма да спрат пред нищо, за да постигнат това, което преследват, така че ако са прекарали три часа безуспешно да ловят риба, те ще изпробват всяка стратегия, докато не намерят храна за вечеря.

Стрелец

Най-големият инструмент на Стрелеца е неговият вечен оптимизъм. Ще му трябва, за да преживее дългите, безнадеждни дни в самота. Хората от този знак са звездни смелчаци – винаги бягат към следващото си приключение, което означава, че веднага ще започнат да изследват острова за признаци на живот. Ще се изкачват по назъбени скали в търсене на басейни с дъждовна вода и ще разбиват кокосови орехи с огнена сила. Стрелците не се свиват, когато са изправени пред предизвикателства или несигурност, те се разширяват. Управляваните от Юпитер знаци са големите философски мислители на зодиака. Те ще се забавляват, като издълбаят своите идеи и наблюдения в най-близкия ствол на дървото. Манталитетът на Стрелеца гласи – ако се измъкнат от това приключение живи, това ще бъде една адска история за разказване.

Водолей

Работете умно, не трудно. Ако може да разчитаме, че някой ще си измисли пътя към изхода от дадено бедствие, това е Водолеят. Силно творчески знак, свързан с науката и изобретението. Останалите зодии може да търсят поток или да се молят за дъжд, но Водолеите предпочитат да използват морската вода, която ги заобикаля от всички страни. Може да ги намерите да създават система за обратна осмоза, използвайки бамбукови клони. Водолеите са ориентирани към решения. Те имат визия как биха искали да изградят своята реалност и нямат нищо против, ако това е самостоятелна мисия, пише mila.bg.

Previous post Баба Глория вее бялото знаме: Симона и Дани я пречупиха, ликуват
Next post Рут и китарист на Лили свалиха песни от конкурс на БНР