4 секс удоволствия, които жените обожават

Kои са 4-те секс закона, които почти всички жени признават – онези 4 неща под завивките (и не само под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка разкриват от сайта Askmen.com.

Мръсни думи
Жените обичат мръсните думи в леглото. Да, дори най-порядъчните момичета. Разбира се, не говорим за обиди или подронване на достойнството, а само за това, че ако по всяко друго време на деня обичайно тя е „котето“ или „милото“, в леглото да бъде мръсница – не е срамно.

Игри за напреднали
Игрите носят голямо удоволствие. Особено онези, палавите. Влизането в роля също. Секс фантазиите ни карат да се чувстваме много по-възбудени. Дали ще бъдете пациент и медицинска сестра, полицай и арестуван с белезници или похотлива преподавателка и курсист, зависи само от вашето въображение.

Да не пропуснете оралната любов
Едва ли има мъж, който да не обича да му правят френска любов. Е, същото е и при жените. Това е удоволствие, от което дамите трудно се лишават. Особено, ако мъжът умее да го прави. Затова скъпи мъже, не пропускайте. И го правете по-редовно – преди секс, след секс, а защо не и по време…

Гърдите не са само за гледане
Да, женските гърди са прекрасни. За мъжа – за да им се наслаждава визуално и да си играе с тях с ръце, а за жената – защото е наистина невероятно чувството, което се изпитва от стимулацията на зърната. Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкова по-добър става сексът във възприятията на жената, пише woman.bg.

Previous post Стрес в поп фолка: Обсебен ухажор тормози Емануела 7 години
Next post В България има камък, който лекува всяка болест