5 зодии винаги закъсняват и винаги имат оправдание

Докато някои зодиакални знаци са точно като швейцарски часовници и нямат грам проблеми с пунктуалността, има и такива зодиакални знаци, за които времето е относително понятие. Не се сърдете, ако се намерите сред закъсняващите зодии, просто поработете малко върху това да спазвате времевите граници по-добре.

Овен

При тях никога не е въпрос на организация, нито на по-добро планиране, а просто на липса на време, защото те винаги скачат от задача на задача, графикът им е вечно препълнен, но и за сметка на това много искат да се забавляват постоянно. А когато се опита да комбинира двете неща, Овенът винаги закъснява.

Близнаци

Заради нерешителността им, Близнаците никога не са навреме. Какво да облекат, кои обувки да сложат, първо това ли да свършат и после да се срещнат с вас и сега ли да тръгнат или след 5 минути, за да са навреме. Никога не трябва да говорите за склонността на Близнаците да закъсняват, защото ще станат много отбранителни. Ще получите така желаното извинение, но на цената на скандал по-късно… Или с извъртане как по-скоро вие сте подранили, а не че те са закъснели.

Рак

Вечно подредени и всичко е по-график, но пак винаги закъсняват. Най-често защото е забравил хиляди неща вкъщи и се връща няколко пъти. Те полагат много усилия, но никога не са навреме. А притиснат ли го, се притеснява още повече, а това само покачва времето за пристигане.

Лъв

Той или трябва да дойде, или иска да дойде. В противен случай няма да му видите очите и дори няма да разберете, че се е отказал от срещата. Моментът, в който нещо по-атрактивно изскочи в плановете му, забравете за него – няма да се видите изобщо. Или може да дойде, но след… няколко часа. Щастлив, че ще ви разкаже защо е закъснял и колко му е било хубаво другаде.

Стрелец

Той никога няма бърза работа и да организира пристигането си навреме не е сред приоритетите му. Истината е, че от изброените той е най-редовен, но не и ако е решил да прави още 10 неща междувременно. Ако чуете „Ще видя дали ще успея“, няма да видите. Няма да успее.

Previous post Ниските или високите мъже имат по-добър сексуален живот?
Next post Бритни се похвали с нова фигура за 40-годишнината си