5 зодии, които предпочитат флирта пред сериозната връзка

Не всяка зодия притежава таланта да флиртува изкусно. Но част от знаците в зодиакалния кръг успяват да привлекат вниманието на околните само с един поглед или с жест на ръката. Те предпочитат да запазят свободата си да флиртуват, отколкото да създадат сериозни връзки. Ето кои са тези зодии.

1. Везни

Везните се управляват от планетата Венера, която в астрологията отговаря за красотата и привлекателността. Представителите на този знак са изключително непринудени и обичат да общуват с всички. Те не могат да живеят без комуникация.

2. Лъв

На второ място в класацията е зодия Лъв. Нейните представители, подобно на Везните, се отличават с привлекателен външен вид. Но освен това притежават качество, което ги прави специални – това е вътрешната им увереност. Тези хора обичат себе си толкова много, че искат да получат същата любов и от другите. Те търсят достоен партньор за себе си. Но докато го открият, предпочитат да флиртуват на воля.

3. Близнаци

За Близнаците флирта е като глътка свеж въздух. Но подобно поведение едва ли ще се хареса на партньора им. За да задържите Близнаците близо до вас, трябва да се постараете много. Те постоянно копнеят за нови емоции и преживявания.

4. Стрелец

Стрелците са безумно харизматични, привличат вниманието със своята лекота и искреност.

Те обичат да експериментират във всички области. Но си струва да се отбележи, че ако този знак наистина се интересува от вас, тогава той ще забрави за всички други.

5. Овен

Това е най-пламенната и страстна зодия. Ако харесва някого, Овенът ще привлече вниманието му на всяка цена. Но в случая е важно да запомните едно – интересът на този знак винаги трябва да бъде подхранван.

Previous post Кой се нуждае от сексуална терапия?
Next post Miss Playmate показа епично деколте преди да избели зъбките си в Букурещ