ГОРЕЩО

5 зодии, които си пъхат носа, където не им е работа

Едва ли ще сетите сами, ако досаждате на някого, трябва да го чуете от него. Може би обаче познавате такъв човек. Има хора, които просто държат да се месят в нашите работи, да са непрестанно наоколо и да досаждат. Те са от следващите зодии – ако ги познавате, бъдете предупредени.

Телец

Доста амбициозни хора, които се стремят към успеха, защото обичат лукса и материалните неща. Непрекъснато обаче искат да се доказват пред някого и да получават заслужени аплодисменти. Това може да бъде досадно. Те не го приемат по този начин и непрестанно изтъкват своите предимства и качества. Телецът е съсредоточен върху това да надгражда себе си непрекъснато. Щом постигне нещо ново, бърза да се похвали на околните. Няма значение дали сте в настроение за неговите истории, ще ги чуете, ако сте сред приятелското му обкръжение. Той просто си е такъв.

Дева

Прекаленият им перфекционизъм и критичност ги водят в класацията ни за най-досадните зодии. Ако не отговаряте на изискванията им в определен аспект, няма да се поколебаят да ви го кажат. Определено изискват много от околните, но и от себе си, държат винаги да са на ниво. Понякога могат да бъдат скучни заради аналитичността си.

Козирог

Трудно е да ги опознае човек, защото проявяват повече любопитство, отколкото да се разкриват. Много трябва да се внимава при растежа на един Козирог, защото ако не бъде оценяван, той може да се превърне в досаден песимист. Такива хора постоянно се оплакват от нещо и досаждат на околните с проблемите си вместо да опитат да ги решат.

Лъв

Той досажда със самия себе си, тъй като пълен егоцентрик. Той е самовлюбен, гледа най-напред себе си и собствения си комфорт и това може да стане досадно, когато се демонстрира пред околните. Държи да е център на внимание винаги и не отстъпва на никого това свое място. Обикновено говори само за себе си. Не усеща, че причинява дискомфорт на хората. Дори да го чуе от тях, той знае своето и продължава да си говори за собствената си персона.

Риби

Те са толкова емоционални, че понякога стават досадни. Все плачат и се обиждат от най-малкото нещо. Все се налага някой да ги успокоява, да им дава съвети. Влияят се от мнението на хората, често се чувстват наранени от някого. Може доста да се натоварите, ако сте част от приятелите на зодия Риби. Трябва да имате здрави нерви и търпение да изслушвате техните проблеми, които обикновено са едни и същи.