5 зодии, които трябва да внимават през април

Пролетта винаги носи свежи емоции в живота ни, готови сме да се отворим за нови неща и да се впуснем в приключения, надявайки се на промени към по-добро. Състоянието на еуфория понякога замъглява ума, което може да доведе до неприятности. Ето кои пет зодии трябва да запазят бистър ум през април.

Телец

Телецът през април ще трябва да се погрижи за безопасността на имуществото си. Звездите съветват да се пазите от стратегически партньорства и по възможност да изключите близки контакти с непознати хора. По-добре е да вземате всички отговорни решения сами, особено ако те засягат вашата защита. От 12 април, когато квадратите на Венера и Плутон се свържат, рискът да станете жертва на манипулация и измама ще се увеличи. Бъдете изключително предпазливи и внимавайте с всякакви нови проекти и предложения, пише tialoto.bg.

Дева

За Девата най-опасният момент настъпва по време на движението на квадрата на Плутон към Меркурий – той се пада в периода от 17 до 18 април. По това време може да ви очаква непредвидена екстремна ситуация. Най-доброто решение би било да откажете бизнес срещи, да отложите пътувания, в противен случай всичко може да не върви както сте планирали, а ваканцията ще донесе само разочарование. Краят на месеца може да доведе до влошаване на финансовата ситуация. Много Деви ще могат лесно да разрешат този проблем, ако навреме се обърнат за помощ към по-възрастни роднини.

Стрелец

Началото на месеца обещава да бъде плодотворно, но натоварването, което ви очаква, може да удари силно слабите точки на здравето. През това време се уверете, че рутината ви съответства на продуктивния ви график – излизайте по-често на открито, откажете се от лошите навици, спортувайте, лягайте навреме и не задълбавайте в дневния ред на новините преди лягане. В края на месеца бъдете внимателни, съвпадът на Меркурий и Юпитер на 21 април може да внесе известен хаос в живота ви и проблеми на работното място. Възможно е също много хора, на чиято помощ сте разчитали, да ви откажат и да ви разочароват. Ще трябва да разчитате само на собствените си сили.

Водолей

През април Водолеите рискуват да се поддадат на чувствата си и да изключат гласа на разума. Вероятно пролетното слънце и изострянето на естествените инстинкти ще ви повлияят по този начин. Защо трябва да сте по-внимателни? Защото не всичко, което блести, е злато. Не се вслушвайте във вътрешния си глас, а оценявайте човека по действия и отношение, в противен случай рискувате да попаднете на манипулатор. Опитайте се да контролирате емоциите си и да не предавате сърцето си на човек, който може да ви разочарова.

Риби

Април обещава някои недоразумения и конфликти за семейните Риби. Вероятно партньорът ви ще спре да ви обръща внимание и ще бъде по-рядко у дома, поради което ще имате много въпроси. Звездите съветват да не бързате със заключенията, а да обсъдите всичко спокойно. Вниманието не вреди, но не бъдете категорични в преценките си – вслушвайте се в позицията на партньора. Ако не е възможно да установите как вървят отношенията ви, тогава ще трябва да бъдете решителни и да преминете към действие.