5 неща, които издават необичащия мъж

Влюбеният мъж и този, който е безразличен към своята жена, се държат по напълно различни начини. Няколко са мъжките действия, по които може да се разбере, че любовта си е отишла и от нея вече няма следа.

Любовта на мъжа към жената не винаги е очевидна. Малките детайли играят важна роля в една връзка, затова е важно да следите за различни негативни тенденции, съветват психолозите.

Той няма време за вас

Ако по-рано ви е дарявал всяка свободна минута, сега все търси възможност да прекара свободното си време по друг начин.

Има няколко причини за това поведение. Първо, мъжът, който е разлюбил, се чувства отегчен до жена си. Той не се интересува от нея, не иска да гледа филми с нея, да говори за бизнес и работа, да обсъжда семейни проблеми и така нататък.

Психолозите отбелязват, че това е типично поведение на човек, който абсолютно не се интересува от комуникация. Ако един мъж не ви обича, той определено ще прекарва повече време на работа, ще търси извинение да напусне дома си, да се махне при първа възможност. Той винаги ще предпочете да се забавлява отделно от вас.

Рядко ви целува и прегръща

Разбира се, ако един мъж не обича, той не иска ласки. Но не бъркайте това с намаляване на честотата на целувките. Когато силната страст от началото на връзката отмине, честотата на целуването намалява. Това не означава, че мъжът не ви обича, просто страстта е останала на заден план. Това е абсолютно нормално.

Алармата звучи, когато мъжът спре да ви целува през нощта, сутринта, в момента на срещата. Това са много важни моменти, в които нормалният човек прелива от положителни емоции, които иска да покаже.

Целувката и прегръдка за един мъж са почти едно и също нещо. Така че, ако ви прегръща, не се притеснявайте, че има по-малко целувки.

Той често ви критикува

На него не му харесва, че го разсейвате от работа, не правите нищо вкъщи или сте се променили на външен вид? Всяка критика трябва да е възможно най-мека и конструктивна, а не да култивира несигурност и неприязън.

Истински влюбеният мъж никога няма да критикува остро своята любима. Той ще се опита да разбере причините за едно или друго нейно действие или постъпка, а критиката му ще бъде точна и полезна.

Също така, добра идея е да обърнете внимание на това как вие приемате неговите комплименти, защото ако постоянно ги опровергавате, не е изненадващо, че броят им е рязко намалял. И това не означава непременно липса на любов.

Не му е интересно да ви слуша

Влюбеният мъж в началото на връзката може да слуша всичко, но ако е спрял да обича жената до себе си, тогава нейните истории за работа, приятелки или всичко останало, само ще го дразнят.

Мъж, който обича, не иска да обиди сродната си душа. На него винаги му е интересно да я слуша, да разбира чувствата ѝ, пише Хепи Уоман.

Отрицателен отговор за всичко

Например, забравили сте да купите нещо в магазина и искате да помолите мъжа си да го вземе след работа. Питате го и в отговор чувате оплаквания и остри изявления за това колко сте безотговорни и как сега на него не му е до вашите забравени покупки.

Може би наистина е имал тежък ден на работа, но ако реакцията му е такава всеки път, тогава е време да се замислите дали наистина ви обича.

Previous post Направете си домашен почистващ препарат от цитрусови кори
Next post Какво се случва днес с бившия любим на Азис – Ники Китаеца?