5 неща, които подсказват, че жената е фурия в леглото

Едва ли има жена, която да не си задава въпроса „Добра ли съм в секса?“. До голяма степен това зависи от съвместимостта, също както целуването. Нещата, които възбуждат един мъж, може да се приемат като откачени за друг. Независимо различните предпочитания на мъжете има 5 неща, които подсказват, че се справяте чудесно в секса.

Когато мъжът свива пръстите на ръцете и краката си

Когато един мъж свива пръстите на ръцете и краката си, това е знак, че е в пълен екстаз. Ако го прави, знайте, че той със сигурност се наслаждава на преживяването. Това подсказва, че ви бива и можете да бъдете спокойни, че благодарене на вас той е силно задоволен.

Два пъти един след друг

Ако иска да повторите секса веднага след приключване означава, че не може да ви се насити и сте влезли в ума му. Мисълта за секса, който току-що сте правили, ще го мотивира да го направите пак.

Когато продължава да флиртува след секс

Ако продължава да флиртува с вас, това е ясен знак, че не може да си избие от главата секса, който сте правили. Голяма част от мъжете споделят, че след незабравим секс, изпращат палави съобщения на половинките си, за да покажат, че си падат по тях. Това помага и за увеличаване на тръпката за следващия път.

Когато ви каже, че сексът е бил уникален

Дами, ако мъжът ви каже, че сте страхотна в леглото, то той със сигурност го мисли. Това е едно от малкото неща, които казва не, за да е мил, а защото наистина му харесва. Просто приемете комплиментите му и знайте, че сте фурия в леглото, пише dnesplus.bg.

Когато и на вас ви е харесал секса

Както знаете за тангото са нужни двама. Ако на вас не ви е било комфортно и сексът не ви е харесал, то вероятно партньорът ви се е чувствал по същия начин. Ако мислите, че преживяването е било горещо и страстно, то той ще е на същото мнение. Най-лесният начин да разберете дали сексът му е харесал е това как вие сте се чувствали.