5 признака на перфектния секс партньор

Как да открием съвършения секс партньор? Това е въпросът за милион долара, които вълнува почти всички дами по света. Това е една нелека задача, пред която се изправя всяка представителка на нежния пол и то просто защото не знае, за кои мъжки черти да внимава.

Наличието на добър сексуален партньор сваля огромно бреме от ума на жените. Това им позволява да се съсредоточат повече върху самия акт, вместо да мислят дали са с правилния човек или не. Когато става въпрос за перфектния секс партньор, качества като височина ,тегло, години, поведение и други, остават на заден план. Това което е от значение е дали си пасвате и дали има химия помежду ви в леглото.

Д-р Кирти Мишра, клиничен психолог и експерт по връзките, изяснява: „Идеята за перфектен сексуален партньор варира за различните индивиди, но някои общи черти като сексуално активни, готови на експерименти в леглото, здрави, с добра лична хигиена и т.н. са задължителни, тъй като са ключ към намиране на сексуалното блаженство. Повечето двойки днес работят върху личните си качества, за да отговарят на очакванията на партньора си и по този начин да се превърнат в перфектен сексуален партньор. “

Освен добър външен вид, горещо тяло и опияняващо сексуално влечение има и други критерии. Нека да изследваме по-малко повърхностните елементи на това, което прави един мъж перфектния сексуален партньор. И ако вашият партньор носи тези качества, несъмнено можете да се похвалите, че имате страхотен секс партньор …

Добрата хигиена е ключът

Всеки обича да прави секс с чист и поддържан партньор, така че добрата хигиена има голямо значение във връзката. Уверете се, че вашият партньор е с добре поддържани нокти и достатъчно (по ваш вкус) обезкосмено тяло, за да гарантирате максималния си комфорт. Твърде много окосмение по тялото ще създаде неудобство да се наслаждавате на всеки сантиметър от него. Затова търсете мека и чиста кожа, допълнена с приятно ухание, тъй като лошата телесна миризма убива възбудата и желанието.

Горещ съвет: „По време на сексуална интимност всеки иска партньор с добра лична хигиена, защото това не само повишава нивото на комфорт, но и ви дава възможност да се отпуснете и да се наслаждавате повече на действието. Затова се уверете, че изглеждате толкова свежи, сякаш току-що сте излезли от банята . Секси ароматите и афродизиаците също са добър избор”, препоръчва д -р Девеш Рой, секс терапевт.

Оралният секс не трябва да е проблем

Знаете какво ви харесва, затова просто му го кажете. Добрият сексуален партньор е този, който не се колебае да направи всичко възможно, за да ви достави удоволствие. Ако не редовно, то той трябва поне според собственото си настроение и ниво на комфорт да ви задоволява с уста понякога. И въпреки че никой не е перфектен в игрите с уста, ако той има желание може да научи малките трикове, които ще ви изстрелят към върха за секунди.

Горещ съвет: „Не чакай партньорът ти да ти намеква, че иска да го направи. Вместо това го превърнете в част от сексуалния ритуал, на която се наслаждавате, доставяйки си удоволствие един на друг”, казва д -р Дийпак Гупта, експерт по секс.

Той е готов за приключения

Интимността и страстта могат да бъдат убити лесно от партньор, които прави секс, защото трябва да се прави. Уверете се, че той е навит за приключения в леглото и иска да експериментирате заедно. Да имаш партньор, които е готов да опитвате нови сексуални удоволствия определено е бонус – мръсни разговори, игри с шоколад, изпробването на нови пози. Ако той се стреми към съвършенство и има желания да изпробвате подобни неща, ви гарантира, че ще се превърне в перфектния партньор в спалнята.

Горещ съвет: „Подобно на бягството през уикенда, за да си набавите така необходимата почивка и да избягате от сивото ежедневие, така сексът също може да стане монотонен след известен период и се нуждае от излизане от коловоза. За да го оживите, трябва да мислите нестандартно и да опитате всякакви сексуални приключения, които гарантират приятно преживяване “, споделя д -р Кирти.

Добрата физическа форма е секси форма

Въпреки че проблемите с теглото не би трябвало да пречат на сексуалното ви удоволствие, все пак е естествено да търсите партньор без паласки и бирено коремче, тъй като наднорменото тегло може да се отрази сексуалния ви живот. Добрата физическа форма дава по-голяма гъвкавост и издръжливост, които са базови за представянето ви в леглото. Ако гледката на голото тяло на партньора ви разгорещява до безумие и не можете да мислите за друго освен за секс, какво повече може да искате.

Горещ съвет: „Добрата физическа форма е винаги добре дошла и добавя доза привлекателност към цялостното ви секси излъчване. Което можете единствено да подчертаете единствено със секси бельо. За да бъдете перфектен сексуален партньор, опитайте да изчистите натрупаните мазнини в областта на корема и тялото, което ще подобри и представянето ви”, предлага д -р Рой.

Споделянето на фантазии прави чудеса

Комуникацията е ключът към сексуалното удоволствие, така че партньор, който има желание да обсъжда най-смелите си мечти и желания в леглото, може да превърне секса в небесен акт. Нито един партньор не може да бъде обявен за перфектен, докато не бъде открит и обсъжда спокойно сексуалните си предпочитания, тъй като те казват на човека отсреща какво търси и как да ви достави удоволствие.

Горещ съвет: „Ако се притеснявате да говорите направо за най-тъмните си, вълнуващи и еротични желания, може да подходите по-завоалирано. Например да му ги напишете или да му изпратите клипчета. Това обаче трябва да се случи преди да се озовете в леглото, за да избегнете момента на разочарование”, казва д-р Гупта.

Previous post Ужас! Денис Теофиков планирал самоубийството си
Next post Все за скандали мислят: Това са най-заядливите зодии