5-те двойки в зодиака, които никога няма да са щастливи заедно

Понякога връзката с определен партньор е просто невъзможна. Има хора, с които сякаш сме родени на различни планети, говорим на различен език и просто не можем да разменим и 2 думи, без да стигнем до скандал. Това може да се дължи на несъвместимост в зодиакалните ви знаци. Вижте кои 5 двойки са кошмарна комбинация.

Най-кошмарният партньор за Овена е Телец

Овенът и Телецът могат да бъдат страхотни приятели, но що се отнася до романтична връзка, те никак не си пасват. Представителят на зодия Овен иска да държи кормилото във връзката. Същото важи и за упорития Телец, който не може да понася някой да оспорва идеите и вижданията му. Тези двама души никога няма да стигнат до консенсус чия гледна точка е по-правилната. Те ще имат вечен сблъсък на характери. Нещата стават още по-лоши, когато връзката им приключи. Тогава Телецът се завръща към старите си навици и начин на живот, което допълнително вбесява Овена. Именно затова техните отношения могат да бъдат силно обтегнати години след раздялата.

Най-кошмарният партньор за Близнаци е Козирог

Тези две зодии образуват може би най-странната романтична двойка. Когато любителят на волния живот от зодия Близнаци влезе във връзка с подредения Козирог, резултатът може да бъде само катастрофа. Близнаците обожават спонтанността, а Козирозите я презират. Например Козирогът ще иска да стигне в ресторанта десет минути по-рано, защото има резервация, а Близнаците ще закъснеят с един час, защото по път към ресторанта им е хрумнало да се разходят в парка. В тази двойка желанията на представителя на едната зодия почти винаги ще правят другия нещастен и/или ще го разочароват силно. Тази връзка е токсична заради полярните разлики в характерите на двамата.

Най-кошмарният партньор за Рака е Водолей

Когато става въпрос за любовна комбинация между Рак и Водолей нещата наистина са сложни. Подобно на предната двойка Близнаци-Козирог и тук представителите на тези две зодии са програмирани различно на всяко едно ниво. Ракът мрази да бъде коригиран, а Водолеят обича да поправя. Ракът жадува за уединение, докато Водолеят сам се награждава с групови дейности и активен обществен живот. Ракът обича да си стои вкъщи и да си почива на дивана пред телевизора, а Водолеят иска да е навън сред хора. Всяка връзка между тези две зодии рано или късно избухва в порой от взаимни обвинения, обикновено че едната страна е твърде обсебваща, а другата твърде независима.

Най-кошмарният партньор за Лъва е Скорпионът

Може би няма по-лош романтичен тандем от този между Лъв и Скорпион. Докато Скорпионите обичат да прекарват дните си, фокусирайки се върху големите житейски въпроси, Лъвовете искат партньор, който ще се фокусира върху тях. Лъвът е убеден, че заслужава много внимание и похвали, докато Скорпионът не е склонен да раздава комплименти просто ей така. Освен това Лъвът няма проблем да използва чара си във всичките си контакти с хората, което подлудява прословутия с ревността си Скорпион. Отношенията между партньори от тези две зодии често са свързани с големи скандали и публични конфронтации. Тук словосъчетанието „токсична връзка“ е най-точно.

Най-кошмарният партньор за Девата са Рибите

Токсичната връзка между представител на зодия Дева и представител на зодия Риби се свежда до един основен конфликт: Девата иска Рибите да не са толкова големи мечтатели, а Рибите искат Девата да е по-склонна да разбира духовния свят. Всеки един от партньорите ще се опитва да промени другия. Приятелството между Дева и Риби е възможно и понякога дори чудесно, но отношенията им като романтични партньори са съмнителни в дългосрочен план. В такава връзка и двамата накрая ще бъдат силно разочаровани. Няма голям мечтател, който да пожелае да напусне света на фантазиите, за да се посвети на баналните неща в ежедневието, пише tialoto.bg.