5-те най-студени емоционално зодии

Има хора, които са изключително студени. И това не е случайно – понякога зодията има роля в тези черти на човека. В тази статия ще видим кои са петте най-студени зодии:

1. Рак

Защо Раците са толкова студени? Може да се чудите как някой, роден под знака на Рак, би могъл да мисли по този начин, когато е известен с това, че е толкова любвеобилен и емоционален. Но емоциите им са тези, които могат да ги охладят. Ако преди това са били наранени или ако някой ги е предал по някакъв начин, те могат да станат много неемоционални. Те ще се държат така, сякаш човекът, който е прекрачил границата, е мъртъв за тях и след като ви поставят в своите емоционални полета за убиване, няма връщане от това. Те недоволстват и ще се уверят, че врагът им плаща за престъплението, което са извършили.

2. Козирог

Козирозите отказват да оставят емоциите си и се възползват най-добре от тях, така че, ако могат, те предпочитат да излязат студени. Тъй като Козирозите вярват, че наличието на правилния образ е от ключово значение за успеха, те се уверяват, че имиджът им е на място. Те са склонни да мислят, че прекалено сантименталност може да ги накара да изглеждате слаби и да навреди на начина, по който се представят на другите хора. Защо Козирозите са толкова студени? Ами защото предпочитат да бъдат мислени за практични, логични и контролиращи.

3. Водолей

Защо Водолеите са толкова студени? Всичко е свързано с Водолеите, които искат да държат емоциите си под контрол. Те не искат да губят никаква мозъчна сила, за да помогнат на някой с емоционален проблем, ако могат да го избегнат – те не са тези, към които трябва да отидете, когато имате нужда от рамо, на което да плачете. Те определено могат да изглеждат студени и отдалечени и се чувстват добре с това.

4. Дева

Има моменти, когато Девата наистина вярва, че е най-умният човек в стаята и че всички останали не са наполовина толкова блестящи, колкото са. Девите обичат да учат и да показват това, което са научили. Но защо Девите са толкова студени? Тъй като те са толкова фокусирани върху това, което се случва в главата им, понякога могат да игнорират това, което се случва в сърцето им. Те могат да се окажат твърде умни за тяхно добро и да бъдат студени и безчувствени. Те са склонни да се стремят към съвършенство и това ги кара да имат малко търпение за недостатъци, грешки и нещата, които ни правят хора.

5. Близнаци

Близнаците могат да бъдат непредсказуеми – в един момент са топли и приветливи, в следващия са студени, откъснати и неприветливи. Единственото нещо, на което можете да разчитате, е, че те никога не са напълно безразлични. Но защо Близнаците са толкова студени? Ако сте ги наранили ще реагират. Те няма да се интересуват дали имате добро извинение за това, което сте направили; те напълно ще пренебрегнат чувствата ви и ще се затворят, когато се опитате да говорите с тях. Много по-добре е да изчакате, докато се почувстват по-приятелски, да отидете при тях и да поискате прошка.

Previous post Таен обожател подари заря за ЧРД на Глория
Next post Социоложката Евелина Славкова роди близначки