50-годишната Есил Дюран вдигна краката във ваната

50-годишната Есил Дюран реши отново да покаже прелестите си и да залее социалните мрежи с провокативни кадри от ваната. Позабравената чалга звезда, след като чукна 50-те, не спира да пуска фотоси, които определено не отиват на годините ѝ, а също и на имиджа, който гради в продължение на години, пише show.blitz.bg.

Изпълнителката на „Искам пак“ се щракна чисто гола, докато си взема гореща вана. И реши да се подиграе жестоко с емблематичната песен „Бяла роза“ на Славка Калчева.

„Бяла роза ще закича, бяла роза с бодлите, но пази се ти пази се…..”, цитира част от песента Есил, визирайки цветето зад ухото си. Тази нейна постъпка не бе приета особено радушно от последователите ѝ, които я нападнаха, че се подиграва с емблема в българския фолклор.

Есил небрежно е прикрила силиконовите си гърди, а със специална четка разнася пяната по голото си тяло. Най-вероятно нейният съпруг е направил еротичния кадър, който ни навява спомени от порното на една нейна колежка (Галена – б.а.), с което проби в шоубизнеса.