50-годишната Камелия в мини бански колкото носна кърпичка

Поп фолк певицата Камелия определено има какво да покаже и това категорично не е прочутият й нос, който занимава публиката в последните месеци.

50-годишната звезда се показа в толкова изрязан бански, че спря дъха на почитателите си. Долнището на костюма и е толкова миниатюрно, че е трудно да се види, но пък идеално разкрива перфектната форма на изпълнителката. Преди две лета Камелия често-често позираше чисто гола и очевидно отново се готви да ни се покаже в пълния си блясък, затова тренира с бански костюми, по-малки от носна кърпичка, пише „Хотнюз“.

Камелия спазва хранителен режим, колкото и да отрича това и на него се дължи изумителната за година й форма. “Най-дълбоките навици у човека са сексуалните и хранителните, те най-трудно се променят”, казва певицата. За нея на първо място е водата, след това е движението и едва на трето храненето. Певицата има определени навици, които спазва всеки ден. Сутрин, когато стане, изпива една чаша топла вода. Изчаква половин час и изпива една чаша фреш.

“След около 40-50 мин пия една чаша от така наречения мой зеленьош”, разкрива певицата. Той включва различни съставки като грахов и оризов протеин, суперхрани като мака, пчелен прашец, пшеничени стръкове, водорасли и всякакви такива полезни неща. “Прилича на зелен бъркоч и аз му викам зеленьош”, смее се певицата. След това до вечерта не яде абсолютно нищо, а пие около 2 литра вода. Зеленьошът помага, тъй като Камелия не яде месо или млечни продукти всеки ден, а само когато ѝ се доядат. Веднъж седмично пък кара само на вода.

Previous post Емануела и Илиян се събраха на морето
Next post Бившият на Сани Жекова забременил моделка… след смъртта си