6 любопитки, които научихме от „Приятели: Отново заедно“

Бяха ли Рос и Рейчъл в почивка? Попълненията в каста на култовия ситком „Приятели“ отговарят „Да“. Това обаче далеч не е най-интересното, което научихме от специалния епизод „Приятели: Отново заедно“, който разплака милиони фенове по цял свят.

1. Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са били влюбени

Оказва се, че химията между Рос и Рейчъл не е просто плод на гениална актьорска игра. Още по време на снимките на първи сезон между Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са прехвърчали искри. Двамата признаха, че са изпитвали чувства един към друг, но не са намерили правилния момент, за да се съберат. Колегите им са знаели за това.

2. Феновете сватосват Моника и Чандлър

По сценарий свалката на Моника и Чандлър е трябвало да продължи само една вечер. Тъй като „Приятели“ се снима пред публика, която изпаднала в еуфория при виждането на Кортни Кокс и Матю Пери заедно под завивките, сценаристите решили да ги превърнат в двойка.

3. Мат Лебланк вади рамо на сета

Актьорът Мат Лебланк успява да се контузи на снимачната площадка. В една сцена Джоу прескача масата и бърза да седне на креслото, а Лебланк се увлича и успява да извади рамото си. Стана ясно, че той и екранните Рейчъл, Моника, Фийби, Рос и Чандлър са имали традиция да се прегръщат групово преди да излязат под светлината на прожекторите. Този път не го направили и се оказало почти фатално. След тази случка звездите не са пропускали прегръдка.

4. Рос всъщност не обича Марсел

Помните ли симпатичната маймунка Марсел, която беше слабост на Рос? Всъщност най-лошите спомени на Дейвид Шуимър от снимките са точно с животинчето. Освен че постоянно се налагало да повтарят сцени с него, Марсел обичал да похапва живи ларви на рамото на актьора.

5. Кортни Кокс е хитруша

Актрисата Кортни Кокс често си записвала репликите върху масата и пластмасовите плодове в емблематичния апартамент №20. Първоначално колегите й не знаели това, докато Мат Лебланк не я хванал в крачка. Той нарочно изтрил цяла нейна реч преди да снимат важна сцена.

6. Матю Пери вярвал, че ще умре, ако не се смеят на шегите му

Актьорът Матю Пери е изключително забавен, какъвто е и персонажът му Чандлър. Той призна нещо, което и колегите му не са знаели досега – мислил е, че ще умре, ако публиката не се смее на шегите му.

Previous post Дженифър Лопес и Бен Афлек се готвят да обявят събирането си
Next post Джуджи и щерката на Гала се надпреварват