6 неписани правила за секс тройката

Да поканим трети човек в спалнята – това е фантазия, която се върти в главите на мъжете и жените още от древни времена. Някои хора са напълно ок да си останат само с фантазията цял живот, но други горещо искат да я осъществят. Всеки, който е правил тройка обаче, може да потвърди, че нещата не са толкова прости, колкото изглеждат… преди, по време, че и след тройката.

Всъщност, щом има повече от един човек в интимна ситуация, нещата винаги могат да се усложнят. Какво остава за повече от един! Но с подходящия човек (или в случая – хора) и няколко логични правила, тройката може да се превърне в приятно изживяване, което ще помните с хубаво цял живот, пише sexwel.bg.

Независимо дали излизате с бисексуален/любопитен човек или сте срещнали двама, които искат да споделят тялото ви, тройката е нещо, което никога няма да забравите.

Правило 1: Всички трябва да са съгласни с всичко

Тройки не се правят, за да угодите на някого – това може да доведе до много горчиви чувства след това. Също е много важно и как ще изберете третия участник. Неписано правило в тройките е, че човекът, който ще ви „дели“ с някой, трябва да има финалната дума кой ще е другия партньор от същия пол. Ако тройката е МЖМ, мъжът в двойката одобрява другия мъж, а когато е ЖМЖ – жената в двойката одобрява другата жена. Всички си имаме его и колкото и да сме разкрепостени, трябва първо да се уверим, че сме достатъчно ок с това да допуснем третия човек в своята интимна обстановка, за да няма чувства на ревност или неудобство.

Правило 2: Отделя се толкова време, колкото е необходимо

Не очаквайте да се почнете от вратата за краката – не е като в порното 😉 Има период на ухажване, комуникация, дори срещи. Съберете се някъде, където и тримата ще се чувствате комфортно. Може да е в бар, а може и да е направо на „терена“. Сипете си по чаша вино, ако пиете, за кураж и отпускане. Отнасяйте се към третия човек така, както бихте се отнесли към партньор, с който искате да правите стандартен секс.

Правило 3: Баланс, баланс, баланс

Липсата на баланс може да провали всичко. Тази отговорност пада основно на човека, който бива „делен“ между двамата. Винаги е добре „малцинството“ да е по средата, защото другите двама може и да не искат да се докосват, а само да се редуват или да гледат. При МЖМ тройка, балансирането идва някак естествено, но мъжът в ЖМЖ тройка трябва да е истински майстор, защото има да задоволява две жени и никоя от тях не бива да се чувства изоставена. Идеален вариант би бил, ако вашата партньорка е активна и няма нищо против да помага в забавляването на другата дама, докато вие се занимавате с нея. Ако обаче и двете са заели пасивна роля, ще ви се наложи да ги задоволявате едновременно. Трябва да запомните, че не можете да се групирате по двойки твърде дълго – това не влиза в етикецията на тройките. Не е нужно да правите много – може просто да се наслаждавате на ласките на единия човек, докато вие докосвате другия. Важно е да давате удоволствие докато го получавате. Идеалната стратегия в този, а и във всеки друг тип тройка, е да си имате „Горещ стол“ – един сяда в средата, а другите двама го задоволяват. Така всеки си има ред и не се чувства пренебрегнат по някакъв начин.

Правило 4: Един от тримата трябва да е лидер

Тройката може да има странни моменти, ако нямате достатъчно самочувствие и не контролирате ситуацията. Не е нужно да нареждате на всеки къде да стои и какво да прави. Просто действайте недвусмислено и смело. Ако сте жена, започнете да задоволявате орално единия от двамата, като обърнете дупето си към другия. Ако сте мъж, заемете поза, в която да можете да целувате едната дама, докато другата ви прави орална любов, например. Хубаво е да се говори открито за това какво искате и какво не. Ако нещо не е по вкуса ви, едно „не“ е достатъчно. Което ни насочва към следващото правило, а именно…

Правило 5: Границите се комуникират предварително и се поставят отново, ако е нужно

Ако сте двойка, която търси трети човек, изслушайте условията на партньора ви да участва в тройка – например, той или тя може да е ок с всичко, с изключение на това да има проникване с другия човек. Жената може да не иска да целувате другата. Мъжът може да не иска да прави секс с другия мъж. Това са границите на хората, които не трябва да поставяте под въпрос и определено не трябва да престъпвате. Също така, някой може да си промени мнението – не се ядосвайте. Това, което си представяме и това, което е в действителност, са различни неща. Напълно ок е някой да каже „Мислех, че искам, но вече не желая да участвам“.

Правило 6: Кондоми, много кондоми

Отново ще разсеем някои фантазии от порното – нездравословно и нехигиенично е да се прониква без кондом в двама души. Или с един и същ кондом в двама души. Може да звучи досадно, но е абсолютно наложимо да сменяте презерватива всеки път, ако планирате проникване в двама души. Пренасянето на секрети от влагалището или ануса на единия в другия партньор може да предизвика сериозни инфекции или да пренесе някоя болест. Да не говорим, че просто не е джентълменско 🙂

Най-важното е ничии чувства да не бъдат засегнати и да се забавлявате!

Previous post Дара шокира с признание за пиянско пребиване
Next post Мъжете от тези 3 зодии са токсични партньори