7 предмета, които изпиват добрата енергия от дома ви

Много предмети у дома ни действат негативно и често изобщо си нямаме идея за това, пише actualno.com. Хубаво е да знаете символиката на някои вещи, които да разместите, да подарите или просто да се отървете от тях, за да запазите баланса в дома си.

Ето кои са те:

1. Скъсано портмоне – никога не дръжте в себе си и в дома си старо портмоне, което има дупка или изглежда вече много захабено. То е символ на недоимък, на липсата на пари и на трудности в семейството, свързани с финансите. Незабавно подменете портоменето си с ново, за да спрете тази негативна енергия, която привлича то.

2. Черен чадър – не дръжте в дома си чадър, който е изцяло черен. Той „държи“ лошата енергия в дома ви и не й дава да излезе навън. Изхвърлете черния чадър и го подменете с друг, за да се отървете от негативните вибрации вкъщи.

3. Изкуствени цветя – ако нямате възможност да се грижите за свежи цветя, не ги подменяйте с изкуствени. Изкуствените растения са символ на престорените взаимоотношения в семейството. Отървете се от фалша в семейството си като се отървете и от декоративните изкуствени цветя.

4. Счупена чаша – може би пазите някъде по шкафовете любима часа с отчупено ръбче, но колкото и да ви е любима – не я дръжте в дома си! Тя е символ на „счупеното“ щастие и е по-добре да нямате такава вещ в дома си.

5. Скъсана снимка – всички ние имаме в дома си стари снимки, които пазим за спомен. Скъсаната снимка обаче не носи щастие в дома. Тя символизира раздяла, спор или голям скандал с човека, който е на снимката. Или я залепете много внимателно или просто не я пазете в този вид.

6. Подарък от бивша любов – отървете се от всички сантиментални подаръчета, които сте получавали от някой, който вече не е в живота ви. Ако държите тези вещи в дома си, е възможно никога не забравите този човек и винаги да изпитвате някакви чувства към него, които ще ви попречат да продължите напред.

7. Намерена вещ – ако някога сте намирали на улицата ценно бижу или интересен предмет, който сте решили да задържите, поправете грешката си! Чуждите предмети внасят в дома ви чужди страдания, чужди съдби и животи. Нямате нужда от това в дома си.

Previous post Кой ще замести Камелия в „Гласът на България“?
Next post Тези зодии не издържат в стресови ситуации