7-те най-богати тийнейджъри на света

Всеки си мечтае през младостта си да е ужасно богат, но знаете ли какво се случва, когато това е реалност?

За тези деца парите са предпоставка за едно по-добро бъдеще и богата гама от възможности за реализация, пише каналът „7-те НАЙ“ във vbox7. Ето кои са децата и тийнейджърите, станали световно известни и изключително богати, благодарение на работата си или на финансовото състояние на родителите си.

Миа Талерико – 2 милиона долара

12-годишната актриса влиза в списъка на най-младите милионери със своите 2 милиона долара. Своя дебют Миа прави на 8 месеца, с участието си в Дисни сериала „Късмет, Чарли“. В него тя играе Чарли Дънкан, най-малкото дете в семейството.

Мили Боби Браун – 10 милиона долара

17-годишната актриса е добра позната на зрителите от сериала „Странни неща“. Тя започва актьорската си кариера още през 2013 г., когато участва в забавна телевизионна игра. Последно актрисата изигра сестрата на Шерлок Холмс във филма „Енола Холмс“.

Данилин Бъркхед – 10 милиона долара

14-годишната дъщеря на покойната актриса, модел и телевизионна звезда Анна Никол Смит е на път да стане изключително успешен модел. Една от най-забележителните кампании, в които участва е през 2013 г., като лице на линията Guess Girl’s Spring. Събитието е изключително специално за Данилин, тъй като майка ѝ също е била модел за тази компания.

Раян – 11 милиона долара

Вече 9-годишният Раян е добре позната YouTube знаменитост. Когато е само на 3 г., родителите му правят канал, в който публикуват видеа, в които Раян прави ревюта на играчки. Днес каналът Ryan ToysReview има повече от 17 милиона абонати.

Сури Круз – 500 000 долара

15-годишната модна икона сред тийнейджърите притежава нетната сума от половин милион долара. Сумата не е особено голяма, когато се има предвид състоянието на нейните родители – Кейти Холмс – 25 милиона долара и Том Круз – 600 милиона долара.

Блу Айви Картър – 1 милиард долара

Първородната дъщеря на Бионсе и Джей Зи е с очакваната налична сума от 1 милиард долара. Освен, че получава част от приходите на модния бранд с нейното име, Блу Айви се изявява и като изпълнител. На последните награди Грами 9-годишната изпълнителка спечели своята първа статуетка.

Валентина Пино – 7.1 милиард долара

Валентина е най-богата тийнейджърка в класацията ни, а най-вероятно и в света. Сумата от 7.1 милиард долара е основана на нетната стойност на родителите ѝ – актрисата Салма Хайек и милиардера Франсоа-Анри Пино. С тази сума в банковата си сметка, с каквото и да реши да се занимава, 13-годишната Валентина може да разчита на успех.

Previous post Оргии с девственици, изнасилвания и убийства в тайни клубове в Лондон
Next post Отнеха лиценза на адвоката, „искал да спи“ с Мария Бакалова