76-годишният баща на Илон Мъск направи второ бебе на доведената си дъщеря

Бащата на милиардера Илон Мъск – Ерол Мъск, разкри, че има второ непланирано дете от 35-годишната си доведена дъщеря. Той направи това в шокиращо интервю за „Сън“.

76-годишният Ерол Мъск и Жана Безюденхаут посрещнали второто си дете преди три години. През 2018 се родил първият им син – Елиът Ръш, наричан на галено Ръши. Тогава се появи информация, че основателят на „Тесла“ Илон Мъск е побеснял, когато разбрал, че баща му има дете от доведената дъщеря, която той е отгледал от 4-годишна, пише Блиц.

Ерол бил женен за майката на Жана – Хайде, в продължение на 18 години и двамата имат две деца.

Сега Ерол разкри, че второто дете от Жана не е било планирано, но той живял с нея след раждането на първия им син в продължение на 18 месеца и най-вероятното тогава е била зачената и родена и дъщеря им. „Не съм ѝ правил ДНК тест. Но тя изглежда точно като другите ми дъщери“, споделя инженерът от Южна Африка.

„Тя не беше планирана. Но ние живеехме заедно. Жана остана тук около 18 месеца след като се роди Ръши. Но осъзнах, че тя е две поколения след мен, докато майка ѝ беше едно поколение след мен, когато се ожених за нея. /…/ Ожених се за майка ѝ, когато тя беше на 25, а аз бях на 45. Тя беше сигурно най-добре изглеждащата жена, която съм виждал“, разказва Ерол Мъск.

Той заяви, че вече не живее с Жана, но двамата имали „много привързаност помежду си“. „Но това не е практично. Тя ще стане на 35. Тя продължава. А ако аз съм наоколо, накрая тя пак може да се върне при мен. Трудно е. искам да кажа, бих предпочел те да са тук. Но Жана дойде и прекара тук няколко дни преди 6 месеца. И децата започнаха да ми лазят по нервите. А когато си отидоха, ми липсваха“, каза той.

На въпрос дали би имал още деца, Ерол отговаря: „Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме. Ако можех да имам още едно дете, бих. Не виждам причина да не го направя. Ако бях мислил за това, тогава Илон или Кимбал нямаше да съществуват“, казва той.

Ерол, обаче, признава, че другите му дъщери били шокирани от връзката му с Жана, защото за тях тя била тяхна сестра.

Илон Мъск продължава да е в обтегнати отношения с баща си. Той, обаче, следва неговия пример. Миналия месец стана ясно, че той е станал баща на още две деца, с което общият им брой става 9.