8 невероятни хотела в Южна Италия, които ще искате да посетите

Изключете телефона си, пътувайте далеч до плажа, страхотна храна, вино и луксозни круизи. Нещо като Пулия в Южна Италия…

За тези, които не са запознати с тази дестинация, не се притеснявайте, не сте единствените. Доскоро Пулия беше малко, неизследвано съкровище за всеки, който не е от Италия.

Южният регион представлява „токът“ на ботуша на Италия и е известен със своите отличителни бели планински градове, вековни земеделски земи и стотици километри средиземноморско крайбрежие.

Що се отнася до храната, ако сте запален любител на морски дарове, пътуването до Пулия е задължително. Тъй като се простира както на Адриатическо, така и на Йонийско море, няма да можете да избегнете обяд от прясна риба и октопод.

С толкова много предложения, не е трудно да се разбере защо този конкретен регион се превърна в един от най-търсените средиземноморски курорти. Разбира се, вече не е въпрос дали – а кога – ще резервирате вашето пътуване. Най-важното нещо, с което да започнете е – къде планирате да останете.

Ето нашите предложения – 8-те най-добри хотела в Пулия!

1. Borgo Egnazia, Savelletri

2. Castello di Ugento, Ugento

3. Masseria Moroseta, Ostuni

4. Masseria Torre Maizza, Savelletri

5. Palazzo Daniele, Gagliano del Capo

6. Masseria Calderisi, Fasano

7. Paragon 700 Boutique Hotel & Spa, Ostuni

8. Masseria Cervarolo, Ostuni