Aктрисата София Маринкова се готви за второ бебе

София Маринкова и любимият ѝ мъж Драго Симеонов се канят да увеличат семейството си – актрисата и журналистът планират общ наследник. Красавицата от телевизионните сериали и водещият от „Дарик радио“ хич не се плащат от ситуацията „моето и твоето бият нашето“.

Те напълно съзнателно смятат да рискуват актуалната хармония под общия си покрив, установена от отношенията между Павел – сина на Драго, който дели времето си между България и Германия, където живее с майка си, и Орлин – 10-годишното момченце на София.

Синовете от предишните връзки се разбират чудесно и вероятно е време родителите да им осигурят сестричка, шегуват се в обкръжението на Симеонов и чаровната актриса от театър „София“.

Синеоката красавица, която всяка делнична вечер гледаме по Нова телевизия като Елена в „Ол инклузив“ и Жаки в „Пътят на честта“, обожава хлапетата. Дотолкова, че преди време е била убедена, че призванието ѝ е да бъде учителка като майка си, но след гимназията решава, че не притежава достатъчно търпение, за да се пробва в педагогиката, и затова кандидатства в НАТФИЗ.

София Маринкова е любимка на малчуганите, особено на тези, които са я гледали като Анита в „Пипи“ и в „Питър Пан“, пише „Галерия“.

Previous post Вижте кой ще печели „Маскирания певец“ 3
Next post Нова тежка раздяла в живота на Наталия Гуркова