bTV се кани да изгони непохватния Митьо Маринов

Кратък се оказа работния ангажимент на Митьо Маринов като водещ на „Тази събота и неделя“ по БТВ. Работата на Маринов на екрана не спори и продуцентите на предаването никак не са доволни от неговото представяне до момента, пише „Уикенд“.

Митьо се опитва да бъде забавен водещ, но е очевадно, че няма чувство за хумор и не му се получават шегите. На шефовете му вече им дошло до гуша да треперят всеки път каква „оригинална“ шега ще пусне и затова започнали кастинг за нов водещ.

Некомпетентността на Маринов е видна дори за гостите му. Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за интервюто с нея.

Преди седмица пък Митьо си направи неуместна шега, докато актрисата Луиза Григорова обясняваше за смяната на партньорите в любовта. Тогава водещият опита да бъде забавен с репликата „викат му „суингъри“, което обаче не беше на място, защото ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива множество чувства.

Митьо Маринов има богат опит като репортер. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития. Като водещ на публицистично предаване обаче е пълна скръб. Повечето зрители са на мнение, че му липсва опит и един вагон книги, за да бъде добър водещ.

Previous post Как е изглеждала изкусителната Лора от MasterChef преди корекциите
Next post Маги Халваджиян посочи кои са 3-те най-важни решения в живота