Valentina с нова заявка за MTV (Видео)

Няма и две години, след като гласът й прозвуча в MTV Dance с парчето Let It Play, Valentina отново обединява усилия с Fabrizio Parisi и The Editor. Новият им проект носи името Feel Like, а за първи път се завъртя в родния ефир преди часове.

Песента е нова силна заявка за международната музикална телевизия, като отново се отличава с денс-хаус звучене. Зад музиката й стоят и тримата артисти, а автор на текста е талантът от „Гласът на България“ Рафаел Пашамов. Аранжиментът е на Fabrizio Parisi и The Editor.

Видеото към Feel Like е в абсолютен синхрон със стилистиката на песента и пренася меломаните в атмосферата на бляскав купон с красиви момичета, приглушена светлина и… един изкусителен джентълмен.

Към Valentina за снимките на клипа се присъединиха едно от най-новите имена на българската поп сцена Lyrra, балерината от балет „Нова“ Симона Симеонова, Кристина Сярова a.k.a. DJ Cass и моделът Ванеса Ангелова. Фотографът на продукцията Иван Ерменков влиза в главната мъжка роля във видеото. Режисьор клипа към FEEL LIKE е Reezy Rane.